→ Funderar!

♥ 2010-09-08 » 07:11:25 ♥

Ska vara på förskolan om 2tim, ganska lagom då Anton fortfarande sover! Ska ta med vagnen dit idag tänkte jag, har fått så ont i ryggen och Anton vill gärna bli buren vilket inte är så roligt, även om det bara är en kort bit!

Sen ska ju dom vara där till 11 med, och jag måste fram efter det och lämna tillbaka allväders-settet jag köpte till honom ;/ Fan det va påtok förstort, eller iallafall jackan! Byxorna satt jättebra, nästan lite tajta i midjan så fattar inte hur jackan kunde vara så stor? Endel av mig vill inte lämna tillbaka det då det va så billigt, sen är det kanske skönare med lite större som inte sitter åt, och som han kan ha tjockare kläder under?!

Får se, ska prova på han igen sen när han vaknar när han har kläder på sig, igår hade han bara blöja när vi provade!

Så surt att jackan var förstor, kläderna va lixom perfekta för min plånbok! Det förstörde faktiskt hela min kväll när jag såg att den va stor ;( Hade ju även tagit den minsta storleken, vilket va 98 så vet inte vart jag ska hitta liknande sett till samma pris? Har kollat på internet men alla är ju svindyra... Ska kolla blocket sen iaf, fattar inget av tradera!

Börjar ju bli kallare varje morgon nu, så dom behöver ju en ordentlig jacka + byxor, plus att det var vattentätt och slitstarkt, menmen Williams passade ju iallafall!

Nepp, dricka upp kaffet och fixa sig lite, så är det bara barnen kvar sen!
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Zara

Rusta och ÖB brukar ha billiga regn kläder, det finns ju även någon annan kläd affär typ Meca eller Meba eller Teba eller nåt, vafan.. Hmm Ingela har köpt vinter kläder där till sina barn 2år i rad...Öb vet jag iallafall har regnkläder :)

2010-09-08 @ 09:13:51
URL: http://zwinkler.blogg.se/
♥ Anette

Man tycker alltid att man kan ha något bättre än vad man har :) Den du har nu tar väldigt fina bilder i vilket fall, så du överlever nog med den tills du kan köpa din drömkamera ;)Kram!

2010-09-08 @ 19:44:58
URL: http://nettangrillspettan.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;