→ Krupp igen, som jag trodde..

♥ 2010-05-19 » 10:07:26 ♥

Tänkte skriva lite så ni som ej har mig på facebook får veta lite hur det gått med barnens förkylning!

Ja, vart ju att ringa akut till vct i förrgår för Antons hosta blev värre under natten, samt att han hade svårt att andas. Fick gå ut med han på balkongen att par gånger, samt öppna fönstret och så där, men det hjälpte inte så mkt ;(

Så vi fick komma dit nästan direkt, och 2st olika läkare kollade han. Vart där ca 2tim då vi fick vänta och byta rum ett par gånger med. Sen kom dom fram till att han hade krupp/krupp hosta IGEN, var ju bara ett par månader sen sist han hade det ;(

Så han fick inhalera (minns ej vad det hette som vanligt) men det vidgar ju luftrören så han får lättare att andas osv. Och gud vad han njöt, han stretade inte emot nånting, han tog stora djupa andetag och log åt oss, som att han förstod/kom ihåg att detta skulle göra han bättre! Lilla skrutten!

Sen fick vi ett recept på ventoline till han. Först var det prat om att han skulle få nåt host-dämpande, men han har ju fortfarande svårt att få luft då och då, så ventoline vart bäst!
(Ventoline i flytande form används för att vidga luftrören vid astma och kroniskt obstruktiv lungsjukdom, KOL)

Och det har redan hjälpt, så det är skönt! Köpte iaf en annan hostmedicin till William som är just hostdämpande eftersom han har sån rethosta hela tiden, och den har faktiskt med hjälpt lite redan!

Hatar dessa förkylningar som kommer hela tiden, hinner ju knappt bli friska innan det är dags igen ;( Dom skulle ju även fått sista svin-vaccinet i måndags, men det gick ju inte såklart.. Hatar även att Anton alltid blir så dålig varje gång, har ju vart såhär sen han föddes, varje gång är det nåt med luftrören/andningen, så synd om han ju!

Nu hoppas jag på att dom båda blir bättre snart <3
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Egomamma-en vanlig mamma med en ovanlig bakgrund

ÅÅååå, stackars killarna.. Hoppas att det blir bättre och det fort!Sv: Så roligt att du verkar glad över att ha hittat min blogg, det är alltid skoj med fler som hälsar på! Jag försöker inte vara bättre än vad jag är, utan det blir lite sura miner när Lucas busar snäppet för mycket, lättnadens suckar när han (som idag) är frånvarande så att ajg kan sova eller sitta och göra det jag vill etc. Jag ser inga skäl till att censurera min blogg bara för att jag är mamma. Visst visar man valda delar, men man behöver ju inte överdriva och ALDRIG skriva ett ont ord om världsläget eller någon man stör sig på eller hur man mår etc.Skoj att fler känner som jag, att det blir för ensidigt om man censurerar..Välkommen tillbaka!

2010-05-19 @ 10:28:51
URL: http://egomamma.se
♥ Berth

Vad skönt att det hjälpte svårt att andas är ju rätt panik framkallande även som vuxen, hoppas dom kryar på sig snabbt.

2010-05-20 @ 00:05:07
♥ Erica, mamma till huliganen William och rultan Valkyria.

Fy vad otäckt! Vilken tur att det hjälpte med inhalatorn.1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;