→ Jobbig natt!

♥ 2010-03-03 » 09:58:48 ♥

Ja usch! Anton vaknade ett par gånger inatt och var skit ledsen, alltså han verkligen gallskrek och slängde sig bakåt såfort man försökte ta upp han ;/ Va inte alls kul!

Gick upp med han tillslut och då var klockan runt 05, ingenting dög heller. Sen kom S och tog han då vart han lugn nästan direkt. Jag hällde upp lite vatten i hans flaska som han drack, så gick jag in med han och försökte sova ett tag till. Men så fort vi la oss i sängen började han skrika igen. Tillslut la han sig på magen, och jag låg och "duttade" han på rumpan, då somnade han..

Men, när han sovit en stund började han skrika igen, så jag gav han flaskan med vatten, han drack lite sen somnade han om, och sov tills imorse!

Vet ej var det va, S tror att han hade drömt en mardröm eftersom det knappt gick att trösta han.. Sen såg han inte helt närvarande ut när vi pratade med han när han lugnat ner sig, utan han tittade mest runt om kring, och sa inget. Han flinade till en gång, men sen va han helt tyst! Usch, hoppas det ej blir så inatt igen!


Lilla skrutten

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Denise - Ännu en mammablogg

Jobbigt när dom vaknar och är ledsna :(sv: Hehe det blir säkert bra i slutändan iaf :D

2010-03-03 @ 10:53:08
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
♥ Erika

sådär var exakt Mira för nån vecka sedan, i några dagar i rad. det måste ha varit att hon har drömt.. läskigt då det händer, för att man blir så hjälplös..

kram

2010-03-03 @ 12:00:33
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
♥ eLi

Hej, har hört talas om att de kallas för "nattspöke" . Att bebisen drömmer och vaknar rädd och då hjälper inte att trösta osv för att de fortfaradne inte riktigt är vakna. Så har vi haft några ggr med vår son, eller hänt två ggr så inte ofta men vi fick den förklaringen av min sambos mamma. För wille, min son är okontaktbar och skriker ett tag och sen bara somnar om. allt bra? :)

2010-03-05 @ 09:33:13
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;