Wote for me!

♥ 2010-03-31 » 15:28:39 ♥

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hejsan!

♥ 2010-03-31 » 11:10:49 ♥

Nu var det ett tagsen jag skrev som vanligt. Har inte haft nån blogg lust alls, lite tråkigt!

Lägenheten vi kollade på va inget för oss, så jag tackade nej. Dom skulle byta alla golv, och vi skulle få välja tapeter i alla rum, men det kändes inte rätt bara. Den va större än den vi har nu, men det var bara för det va en extra toa, samt lite större garderober man kunde gå in i. Men köket var mindre än vi har nu, och ni som vart här vet att vi redan har ganska litet kök ;/ Sen var vardagsrummet mindre också.. Vill ju verkligen flytta, men tänker inte ta första som vi får se på "bara för att" liksom. Då väntar jag ist!

Nu har jag sökt på två nya, ser väl sådär ut. Är på 2a plats på ena, och på 3de plats på den andra. Men är samma sak där, nu ska antingen en tacka nej, eller två för att vi ens ska få kolla på den ;/ Men vi håller tummarna!


Sist jag la ut bild tänkte jag ej på att man kunde se adressen, kanske inte så smart om man skulle fått nån av dom lägenheterna. Så tog bort dom nu, vill inte att alla kan läsa vart man kanske ska flytta. Därav anledningen till att jag tagit bort mitt efternamn här från bloggen med..


Tävlar hos Erika!

♥ 2010-03-25 » 08:42:32 ♥”Jag är med och tävlar hos Stoltmammatillmira om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla HÄR du med!”


Hoppas den är fin!

♥ 2010-03-25 » 08:35:27 ♥

Ja, lägenheten alltså! Ser verkligen fram emot att flytta, så hoppas den är fin..

Man undrar ju lite varför 2st har tackat nej, hehe men kanske bara är jag som är sån ;p
Ska vara där 11.30, sen klockan 13 ska jag ju vara på usö och sätta in pstaven med, gud är verkligen nervös över det! Hoppas det inte gör allt för ont!

William sa en gullig sak förut, eller ah han har sakt så ett par gånger, men tänkte dela med mig av vad han sa :)

William; Du ont i magen?
Jag; Ja, lite.
William; Nej, du inte ont i magen, du ä bäst *smilar som bara den*
Jag; Aw, tack va snäll du är! Du är också bäst :)


Alltså, gulligt eller vad? :) Min stora kille <3


Jobbig dag :(

♥ 2010-03-24 » 17:29:25 ♥

Ni kan läsa här varför - http://froidans.blogg.se/privat/?tmp=24172410


En bra ska är att vi ska kolla på lägenhet imorgon, innan jag åker till usö!!

Och vi får den om vi vill ha den, då jag var på plats 3/3 och dom två första har tackat nej!


Otroligt roligt besked! Lägenheten är större än den vi har nu, 2st toaletter (gött haha) och bara 300kr mer i hyra!

 

Är ju dock på 2a våningen utan hiss, men är lägenheten fin så kan jag leva med det! Inget som säger att vi ska bo där hela livet! Kommer fortsätta kolla lägenhet i detta område endå, då jag trivs här! Men ja, jag pallar ju ej att bo här ;/ Är inflyttning omgående med! Ingen uppsägningstid eftersom det är inom samma hyresvärd, och för att lägenheten är större och dyrare än den vi har nu! Super va? :)


Happy b-day Syster Emelie <3 + privat inlägg

♥ 2010-03-22 » 14:57:45 ♥

Idag blir min lilla lillasyster hela 19år!! :) <3 GRATTIS!

Har vart iväg till marieberg med pappa efter att jag var hos läkaren, så köpte en liten present :) Ska hem till dom senare och fika, så då ska hon få den!

Hämtade även ut pstav idag, och fy vad dyrt det var! Över 1000kr skulle den gått på, då jag inte hade högkostnadsskydd, men dom fixade det på apoteket så vart liite billigare, gick på 974kr ist. Sen gick även läkarbesöket på 250kr. Men men, sånt man får ta. Ska tillbaka på torsdag & sätta in den, gud är verkligen nervös, jag är skitskraj för smärta, får f*n ont av ingenting ;) Men man skulle få bedövning innan, så hoppas det hjälper lite!

__________________________________

Utd i den privata bloggen - klicka hääär

Mår inte...

♥ 2010-03-21 » 11:07:30 ♥

78c63709480be1c3df75642d7a0e9a73.png

Mår inte så bra idag. Usch, hoppas det blir bättre snart. Ligger och kollar på film med william, och äter sallad :) anton sover. Sorry för att jag är så dålig på att blogga - ni som har lösen till fem privata vet varför det är så. Hörs kanske senare! Idag blir det iaf tidigt i säng, ska upp och iväg as tidigt imorgon. Ha en bra söndag :)


Espressobryggare Martello

♥ 2010-03-18 » 11:04:07 ♥

Ja, en sådan fick vi hem idag. Hade sett fram emot nytt gott kaffe, kan bli ganska tjatigt med samma (perkulator kaffe) hela tiden. Men ska jag va ärlig så tyckte jag inte om det :( Visst, nu har jag bara provat en smak, vi har köpt två olika, kanske tycker om den andra?

Intenso heter smaken jag provade, Gourmet gold heter den andra smaken. S får iaf inte slänga ut perkulatorn som han hade tänkt, för det där espresso kaffet kan jag inte leva med ;P


Åh, favorit i repris!

♥ 2010-03-17 » 21:47:33 ♥


Superbaby!
Aw, hur söt & liten var han inte här!


froidan tycker till ang bloggar & annat!

♥ 2010-03-17 » 21:17:29 ♥

Fick lite inspiration när jag läste Lilijas inlägg. Så tänkte skriva lite vad jag tycker & tänker, för en gångs skull typ ;)

Ogillar;

1.
Bloggar med bara EN kategori. Som oftast är typ "allmänt" / "allt&inget". Skit tråkigt om jag får säga. Hittar jag en blogg jag tycker verka intressant så vill jag gärna kunna gå igenom olika kategorier för att "lära känna" blogginnehavaren lite. Tex kolla "frågor och svar" eller "om mig" Men har inte en blogg så, så tappar jag oftast suget direkt. Inte lika kul att behöva gå igenom månaderna, tycker jag!

2.
Högerklicksskydd! Totalt onödigt och sjukt irriterande om man som jag gärna hittar nya bloggar tex genom kommentarer hos folk. Då vill man kunna högerklicka, sen öppna ny flik.. Men nej, det går ju ej hos dom som har högerklicksskydd.

Vill nån ta era bilder så är det bara att markera bilden - sen ctrl + c, eller printa bilden/texten.
Och man kan endå kolla i er kodning & sno designen om man skulle vilja det. Bara att klicka på sida, sen visa källa. Ta-da.. Lätt som en plätt, alltså är det såkallade hägerklicksskyddet inte nåt skydd, utan bara totalt onödigt!
(sen nej, jag snor ej kodning från folk, men finns andra som gör det, så iknow)
Ni kan även läsa detta inlägg hos lilija ang högerklicksskydd.

3.
Bloggar utan bilder! Come on, det är faktiskt tråkigt! Eller bloggar som endast "lånar" bilder från Google..

4.
Folk som inte svarar tillbaka på kommentarer. Jag kan förstår om man har en stor blogg, typ som kenza, kissie mm. Men har man bara ca 30-100 läsare så borde det väl inte vara så svårt att svara tillbaka nån gång?

Vi säger att man har ca 100 läsare om dagen, då får man oftast inte 100 kommentarer per inlägg/dag så..
Finns vissa man läser och kommenterar hos ett par ggr i veckan men dom svarar bara tillbaka ca 1ggn av 10. Sen sitter dom och "gnäller" att ingen kommenterar.. Men man tröttnar ju när dom endå inte svarar tillbaka.

Jag gillar inte att kommentera hos folk bara för att få kommentarer själv, jag vill att folk ska kommentera här för att dom själva vill. Men när man tex skrivit nån fråga, eller ja vad som hos nån och sen får man inte ett svar tillbaka, inte ens typ ett tack om man skrev nått snällt, ja det känns lite tråkigt!

 
Vet att jag hade nått mer jag skulle skriva, men fick typ minnesförlust nu, hm. Men kommer väl fylla på detta inlägg när jag kommer på mer!Pics!

♥ 2010-03-16 » 12:43:55 ♥

Har vart dålig med att lägga in bilder, så här kommer ett par som är tagna dom senaste veckorna!

Sista bilderna är på Linda, min kusin & hennes lilla Alicia :)


De bästa föräldrabloggarna!

♥ 2010-03-14 » 23:44:29 ♥

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

 
Rösta på mig genom att klicka på bilden!
Please (a) rööösta ;) <3


:(

♥ 2010-03-12 » 21:54:27 ♥

Lägenheten i mammas & pappas trapp är tagen nu :( Fick hem brev idag!
"Tack för visat intresse, lägenheten har gått till en annan kund"

Åh, fan vad besviken jag är nu :( Vad endå på plats 2 av 3, på den andra lägenheten är vi på plats 3 av 3, så är ju inte så stor chans där heller. Då måste liksom 2st tacka nej om vi ska ha nån chans.. Fan!

Ska ringa k-bostäder på måndag, och se hur det funkar egentligen, om dom går efter poäng, för då kommer ju vi inte ha nån chans förns om ett par år liksom.. Suck.

Så ser det ut nu -

♥ 2010-03-11 » 12:56:14 ♥


Så ja, nu får vi bara hålla tummarna helt enkelt!
Ska även ringa nåndag så man kan få kolla på lägenheterna!

Ps, jag har alltså blivit erbjuden dessa två, & svarat ja på båda eftersom ena är ledig omgående, (den högst upp) och den andra är inte ledig förns i juni!


Blääää!

♥ 2010-03-11 » 10:57:29 ♥

- För er som kan! -

För er andra, ansök om lösen i "kontakta mig boxen" →

Upd 14.20 -
http://froidans.blogg.se/privat


Hej!

♥ 2010-03-08 » 23:58:18 ♥

Tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jag lägger mig så ni vet att jag lever ;)

Har inte haft nån blogglust alls dom senaste dagarna, lite segt faktiskt. Får hoppas den kommer tillbaka snart!

Sov ju hos Sandra från fredag till lördag, sen gick vi därifrån ganska sent med syster Emelie. Och ist för att gå hem så följde vi med henne, till mamma och pappa. Klockan tickade på ganska snabbt och mamma frågade om vi inte ville sova kvar där ist! Och det ville vi, hade ingen större lust att gå hem med all packning när det var mörkt och kallt, trotts att vi bor på samma gård..

Sen gick vi hem på söndags förmiddan nångång. Mår ganska dåligt psykiskt fortfarande pga allt som hänt. Känner mig så himla fjantig alltså ;/ Ligger iaf bra till på lägenheten i mammas & pappas trapp, och imorgon är sist anmälningsdagen, så hoppas ingen annan anmäler intresse på den, för då kommer vi (om jag fattat rätt) få titta på den! Frågan är bara om jag kommer palla att vänta 3mån innan vi kan flytta?! Känns inte så just nu, men men det visar sig!

Jaja, nu ska jag sova! Vi hörs förhoppningsvis imorgon :)

Och btw, alla ni som skickat att ni vill ha hjälp med design - jag har läst era mejl, och nej jag skiter inte i att svara, har inte haft ork helt enkelt. Är ganska många som vill ha hjälp nu, så får ta en i taget. Skiter aldrig i att svara om nån ber om hjälp med design, men har även två barn att ta hand om, så att sitta vid datorn & svara på mejl/designa är liksom inte prio 1.!

hejsan. Sitter...

♥ 2010-03-06 » 12:50:13 ♥

0-4e7a6688d5911f6285a82c2c0cf724e4.png

hejsan. Sitter hemma hos syster sandra, har sovit här inatt med barnen. Och även emelie har sovit här. Har precis vart ute med william ca 1tim, gick runt typ överallt, gick nästan vilse med haha ;) nu kollar william på film, han är ganska trött. Anton vaknade precis. Vi hörs lite mer senare när vi är hemma :)


New design!

♥ 2010-03-05 » 14:09:38 ♥


Mja, vad tycks?
Är det kanske lite to much med bakgrunden? :/
Säg vad ni tycker, please!
<3


Sorry för dålig upt!

♥ 2010-03-05 » 12:50:21 ♥

Orkade inte blogga nåt mer igår. Vi gick hem till Sandra och Patrik, och fyfan vilken pärs det va med två ungar vill jag lova! Går ju knappt att köra vagnen för vägarna är så ojämna och hala! Tog lång tid att gå dit och hem, usch!

Men det var kul där, vart kvar ett par timmar! Sandra bakade även muffins som vart skit goda :D

Sen på kvällen ville inte Anton sova trotts att han var svin trött, försökte med allt i ett par tim, men han vägrade! Tillslut runt 24 la jag mig med han en sista gång i våran säng, då somnade både jag & han ;P

Aja, här kommer iaf lite bilder :)


Somsagt skit goda muffins, fick med oss hem så S kunde få, men han äter ju inte "kakor och sånt" haha så en tog jag till kaffe precis, dom andra åt William upp ;)


Nu sitter...

♥ 2010-03-04 » 10:37:48 ♥

-594a8f419bb18c7d577495ef66a013d.png

Nu sitter vi och käkar lite mellis. Båda barnen är redan trötta, så hoppas dom vilar en stund sen så jag kan ringa lite samtal. Ska kanske hem till sandra och patrik senare idag, måste bara vänta och se om vi får paket eller inte. Hörs sen :)


Nya tröjan + bikinin!

♥ 2010-03-04 » 09:38:54 ♥


Bikini från h&m ↑


Tröjan från http://www.kandeeshop.se/ ↑

 

:)


fan, nu...

♥ 2010-03-03 » 17:23:13 ♥

0-3d7849297068631d9fc51897976b0b27.png

fan, nu är brandkåren här igen. Luktar bränt från nån i trappen och william är hemma med stefan :( FAN, jag pallar inte mer.


fick min...

♥ 2010-03-03 » 16:18:32 ♥

-416b38a6d304c62fc81c8b4e2e50c97.png

fick min tröja från kan dee med posten idag :) tyvär dog mitt batteri i kameran precis när jag skulle ta kort. På måste springa mer och köpa nya, för tröjan blir inte rättvis på bild med mobil kameran!


Gratis presentkort!

♥ 2010-03-03 » 15:32:30 ♥Alla som bloggar om www.busmonster.se får ett presentkort hos dem värde 100kr!

Inlägget ska innehålla texten: "Blogga om BusMonster och få presentkort!" samt bilden ovan.
Lägg även till BusMonster i din länklista. Skicka sedan ett mail till busmonster.info@gmail.com

Superenkel grej att göra för att att få 100kr, eller hur :)


Beställnings design!

♥ 2010-03-03 » 14:54:02 ♥


Nicoles blogg klar! Hon ville att den skulle gå i oranget & rött!
Klicka på bilden för att se hela bloggen :)


Ny design?

♥ 2010-03-03 » 12:18:34 ♥

Hm, ja jag är sugen på en ny! Var ju faktiskt ett tag sen jag böt nu ;) Vet dock inte hur jag vill ha det, skulle vilja ha nån mer vårig design, men så länge snön ligger kvar känns det inge kul ;( Haha!

Men först ska jag hjälpa en tjej med hennes design, har gjort till henne förut men nu vill hon ha en ny!

Hoppas på att det kommer paket idag, har beställt hem en tröja, ni får se senare om den kommit :) Malin ska även komma förbi idag för jag ska köpa ett linne av henne, hon tyckte ej det passade på henne, så jag ska köpa det :) Fick även hem en ny bikini här om dagen, jättefin var den! Aja, visar den sen :)

Jobbig natt!

♥ 2010-03-03 » 09:58:48 ♥

Ja usch! Anton vaknade ett par gånger inatt och var skit ledsen, alltså han verkligen gallskrek och slängde sig bakåt såfort man försökte ta upp han ;/ Va inte alls kul!

Gick upp med han tillslut och då var klockan runt 05, ingenting dög heller. Sen kom S och tog han då vart han lugn nästan direkt. Jag hällde upp lite vatten i hans flaska som han drack, så gick jag in med han och försökte sova ett tag till. Men så fort vi la oss i sängen började han skrika igen. Tillslut la han sig på magen, och jag låg och "duttade" han på rumpan, då somnade han..

Men, när han sovit en stund började han skrika igen, så jag gav han flaskan med vatten, han drack lite sen somnade han om, och sov tills imorse!

Vet ej var det va, S tror att han hade drömt en mardröm eftersom det knappt gick att trösta han.. Sen såg han inte helt närvarande ut när vi pratade med han när han lugnat ner sig, utan han tittade mest runt om kring, och sa inget. Han flinade till en gång, men sen va han helt tyst! Usch, hoppas det ej blir så inatt igen!


Lilla skrutten


Mitt gråa hår!

♥ 2010-03-02 » 22:33:21 ♥

Hm ja, jag "slingade" håret ikväll. Hade somsagt ingen mössa så var ej det lättaste. Hade färgen mörkblond, och när färgen satt i såg det skit mörkt ut så jag fick lite panik. Sen när jag sköljde ur det syndes det ej så mycket, men nu när det torkat ser det typ grått ut?! Åh..


Syns ej så mkt nu, ska försöka ta en bättre bild imorgon i dagsljuset!


Kom igen nu, lite tur kan vi väl endå få ha!

♥ 2010-03-02 » 16:51:58 ♥


4st lägenheter jag anmält intresse på!
Den som är inringad är i samma trapp som mamma och pappa! Skulle vara guuld!
Ni ser ju att det står 1 (1), = jag är den enda som anmält intresse EN SÅLÄNGE.
Hoppas det inte blir många fler ;) 
Det är inte inflyttning förns om 3mån, men då hinner vi fixa till skavankerna här hemma.
Dvs väggarna William förstört ;P
*håller tummarna som fan*


Tävlar hos muppsan!

♥ 2010-03-02 » 09:27:35 ♥


”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebag
värde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!
En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så ta
chansen du med”

Svar på kommentar!

♥ 2010-03-02 » 09:01:32 ♥

Nu är det 3st som skrivit till  mig att man INTE ska springa ut i trappen när det brinner.

 

Tänkte förklara lite fort varför jag gjorde det;

1. Jag var i chock, visste inte vad jag skulle göra - har ALDRIG vart med om detta förut.

2. Nästan ALLA mina grannar sprang ut när det hände, det va röklukten + allt springande från grannarna som jag hörde den där kvällen. Jag trodde väl att om dom springer ut måste ju vi också det!?

3. Jag var själv med mina barn då S va och handlade, jag var livrädd. Skulle vi stanna och riskera att brinna inne/bli rökförgiftade, eller försöka ta oss ut, -- som alla andra gjorde?!

Jag har även aldrig blivit informerad om hur man ska göra när det börjar brinna, ALDRIG. När vi gick i skolan och hade "brandövning" så var alla alltid tvugna att springa ut. Så vet inte om det sitter kvar därifrån med, alltså anledningen till att jag sprang ut..

Men ja, nu vet jag iaf att man INTE ska göra så, så nu behöver ni inte skriva det nåt mer.
Men en annan sak dock, hade ni vart med om detta själva, så tror jag ni skulle reagerat precis som jag..

Man tänker ut hur man ska göra om man tex skulle vara med om nåt, som nu, branden. Men när det väl händer, alltså det går ej att förklara vad som pågår i skallen på en. Så även om jag vetat om att man inte ska springa ut så är det inte säkert jag stannat i lägenheten endå, speciellt inte eftersom alla andra sprang ut.

Och när det händer så tänker man inte klart, iallafall inte jag! Så, nu vet ni..

Ska kanske tillägga att jag inte är tjurig... bara äh inget..


Ja, då håller ni tummarna va?

♥ 2010-03-01 » 16:10:25 ♥


Man kan ju hoppas att dom (nr 1&2) tackar nej efter att dom sett lägenheten.
Vet ju en annan som kommer bli ledig med, som är större än denna. Hon skulle säga upp den idag, så ska höra med henne senare eller imorgon om hon gjort det, för då ringer jag k-bostäder igen och säger att jag är intresserad av att ta den med - direkt typ! Vill ju kolla på den innan, men tror allt ser bra ut :)