→ Skevt..

♥ 2010-06-10 » 11:11:29 ♥

Jag har verkligen skev syn på min kropp har jag märkt.. Kollade igenom gamla blogginlägg, och hittade ett där jag lagt ut bilder på hur jag såg ut 2v efter att Anton föddes.. Haha alltså jag är verkligen störd, skäms ju nästan då jag minns vad jag tyckte om dom bilderna, + att det inte har blivit så mkt bättre (då jag fortfarande ser mig själv som mullig.. typ) ;s

Hur kan det ha blivit så, egentligen? Jag vet hur irriterad jag kan bli om jag tex kollar mig i spegeln, eller sitter på en stol. Typ "drar" i magen och önskar att den vore mindre, önskar att jag hade mindre lår osv.. Jag känner mig inte smal för fem öre, och då väger jag endå ca50/51kg.

Jag vet själv att det är helt sjukt, för jag är ju smal endå, iaf för att ha fått två barn tätt.. Varför i helvete tänker jag som jag gör då?

Grejen är också att ibland äter jag som faan, mular chips, godis, pizza osv. Som igår, åt jag först frukost - macka + ägg, sen mat, sen senare på kvällen åt jag kebabrulle.. Och vissa dagar äter jag knappt nåt, en macka sen bara en massa kaffe typ, är inte ens hungrig.. Inte konstigt att min mage är helt pajj!

Samma sak med kläder, jag har en förmåga att beställa förstora kläder, jag har typ S på tröjor osv, men tar nästan alltid M.. "För att S passar säkert inte". Så får jag hem kläderna, och så är dom förstora... ;/ Och jag vet detta, endå har jag gjort så måånga gånger.. Det är nåt fel på mig alltså..
Fina kommentarer här nere ♥

♥ wictoria

Vet hur du menar! Jag har också ett släng av de där.. Men jag jobbar påt! Jag väger ju iofs lite mer än dig, men jag vet ju att jag inte är tjock liksom.. Men ja, det är jobbiga tankar! <3

2010-06-10 @ 19:39:24
URL: http://wictoriawester.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;