→ Inget vettigt..

♥ 2010-07-18 » 21:39:55 ♥

Nä, har inget vettigt alls att skriva..

Funderar på om jag ska värma lite kaffe kanske, det vore nåt! Bli lite sådär hyper på kvällen är ju aldrig fel ;)

Den här dagen har verkligen gått i snigelfart! Pappa var iaf förbi en sväng förut, han hade med sig en tvdosa han köpt då min inte funkar. Ungarna tyckte den skulle få bada i mopphinken för ett tagsen. Mopphinken som dessutom stått 2-3dagar i värmen och gottat sig.. Dosan pallade inte doppet om vi säger så! Stank apa om hela mopphinken också, kändes ju inte så jättefräsht, mitt eget fel dock då jag glömt hälla ut vattnet..

Anyway, tvdosan som pappa hade med funkade ju självklart INTE till min tv ;/ Var en såndär dosa man kan ha till flera olika märken, och min tv's märke fanns med i manualen, men den funkade endå inte?! Lite surt, menmen!

Undra om min lillasyster är vaken, skulle nämligen ha ringt henne igår, då hon skulle försöka förklara för mig hur jag ska få mitt photoshop att funka ;P För det ska tydligen funka, men bara jag som inte fattar hur man hittar 'nyckeln' haha ajaa.. Ska slå en pling och se!

Vi hörs :)

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Berth

Uppgraderade min photoshop nyligen till cs5 extended, funkar kanon, content aware funktionen verkar ju kanon men har inte tagit mig tid att testa den :(Hur trivs du i nya lägenheten då? hoppas verkligen att det är ett lugnare område.

2010-07-19 @ 03:07:38
♥ froidan

Sv Berth -

Ah somliga har det ju bra, vill med ha photoshop ;/Jodå, jag trivs kanon än sålänge! Området är lugnare då det inte är lika mycket folk som bor, är bara 3vånings lägenheter runtom, medans det va 6våningens lägenheter på förra gården!

2010-07-19 @ 10:55:13
URL: http://froidans.blogg.se/
♥ Berth

Uppgraderings priset är ju markant lägre än fullversionen som tur är, betalade lite över 7000:- för ps och dreamweaver uppgraderingarna (skatteåterbäring borde man få varje månad :) )Vad skönt att du trivs i nya lägenheten, och att husen är lägre kan nog göra en del, hoppas det fortsätter vara lugnt och tryggt.Ha en bra eftermiddag.

2010-07-19 @ 14:23:31
♥ froidan

Sv Berth För dyrt, oavsett haha!

2010-07-22 @ 19:48:07
URL: http://froidans.blogg.se/
♥ Berth

Försökte köpa master collection hos dustin på 36 månader men fick inte :( surt sa räven men då hade man fått alla program i stort sett :)

2010-07-23 @ 10:43:48


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;