→ Dagis!

♥ 2010-08-24 » 12:35:17 ♥

Fick hem papper från förskolan idag, barnen har blivit erbjudna plats!
Men det var på olika avdelningar..

Känns som att det skulle underlätta om dom gick på samma, med inskolning osv.
Ingen av dom har ju någonsin gått på dagis, dom har ju alltid haft varandra liksom.

Måste iaf svara senast den 3de sep!

Känns inte alls kul nu, visste ju att brevet skulle komma snart, då det är jag som sökt plats! Men har vart hemma med dom så länge, kommer kännas jättejobbigt att lämna bort dom, tror t.om jag kommer tycka det är jobbigare än dom när det väl är dags! ;(

(snälla du där uppe, fixa en loppis här snart, skulle vara great nu)

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Sandrah

Är nog alltid så att föräldrarna tycker det är jobbigast.. barnen tycker oftast det är skitkul med dagis =)

2010-08-24 @ 13:04:54
URL: http://sandrah.blogg.se/
♥ Anonym

Det är inte "synd" om barn som går på dagis. Det kommer bli bra för båda att träffa andra barn, än "bara" varandra.. Sen att dem alltid haft varandra, dem har väl bara haft varandra.!? Och bara för dem är syskon är de inte så att just dina barn ska få gå på samma avdelning. Samma regler för alla, tackar du nej hamnar du sist i kön ( brukar vara så).Sverige fungerar så, barn går på dagis. Inte för att man "vill" ha dem där, utan för att man har en skyldighet och möjlighet att försörja familjen.Bit ihop, det kommer bli bra :). Så kanske du kan komma ut i arbetslivet/ alt studera och bli självförsörjande.Bara att bita i det sura äpplet, om några månader kommer du se att de har gått jätte bra.

2010-08-24 @ 21:36:14
♥ froidan

Sv Anonym;

Vart i min text skrev jag att det var synd om barn som går på dagis?"Sen att dem alltid haft varandra, dem har väl bara haft varandra.!?" - Och du menar vad med det?Anledningen till att jag reagerade på att dom inte kom på samma avdelning va för att det står i pappret "Enhet Malmens förskola. Syskongrupp 1-5år."Då trodde jag självklart när jag läste FÖRSTA pappret att dom skulle gå på samma, tills jag läste igenom det andra.Jag ska skola in mina barn själv med, och då hade det somsagt underlättat att dom gick på samma, nu kommer jag troligtvis behöva skola in en åt gången, istället för båda samtidigt!Jag vill gärna jobba, det har jag även skrivit tidigare, så det handlar inte om det. Jag tycker dock det är jobbigt att lämna bort dom, och jag är inte den enda föräldern i världen som tycker så!Jag vet även att det kommer bli bättre senare - när man kommit in i allt. Men just nu är allt nytt, och då tycker jag såhär som jag skrev i inlägget. Så är det, finns inget som kan ändra på det!

2010-08-24 @ 23:50:42
URL: http://froidans.blogg.se/
♥ Sandra

Vad jobbigt att dom inte kom på samma avdelning, om du ensam ska skola in dom. Tar dom inte hänsyn till sånt? Knepigt måste jag säga :SJag hoppas att inskolningen går bra i alla fall! :)

2010-08-25 @ 12:24:12
URL: http://sandrastomberg.com


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;