→ Renovering pågår!

♥ 2010-04-28 » 17:23:46 ♥

Ja, här hemma alltså. S och hans vän började fixa här hemma igår, och tidigt imorse fortsatte S där dom slutade. Nu har dom snart tapetserat klart köket, nån våd kvar bara tror jag!

Var även en familj här idag och kollade på lägenheten, när hon ringde förklarade jag att vi höll på och tapetsera här hemma så dom ej skulle bli chokade när dom kom upp :P

Nu ska jag strax ta med barnen ut, vi ska handla lite till kvällsmaten, sen om det inte börjar regna igen ska dom få springa av sig lite!

S köpte med ett nytt skrivbord från ikea till mig idag :D Vet dock ej om det är nån stor idé att packa upp den, är ju 1månad ca tills vi flyttar, så får se.. Vart även ett nytt v-rumsbrd igår när dom var på ikea, kan lägga upp bilder sen om ni vill? :)


Jag skulle vilja ha ny bloggdesign - igen ;) Men har ju inget ps på denna dator så kan ej ;( Nån som kanske har lust att hjälpa mig denna gång? ;P Lite läskigt att få av nån annan faktiskt, tänk om man inte skulle bli nöjd, jag skulle inte våga säga nåt. Ni som känner mig vet att det är så hahah :'D Aja, ska kila nu hörs sen :)


Fina kommentarer här nere ♥

♥ Berth

PS har jag och diverse andra men inte kunskapen, tycker dock att denna är fin, och snabb, gick segt värre med den innan som också var snygg dock.Ha en bra kvöll.

2010-04-28 @ 21:23:19


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;