→ It was ok!

♥ 2010-04-19 » 15:29:40 ♥

Kopierat från min FB ;
"Besiktningen" gick bra. Men som vi trodde måste vi tapetsera om, antingen låta dom göra det så får vi en feting räkning, eller gör det själv = spara pengar. 4 rum är det som ska fixas. Tur man har en syster man kan anlita då ;) ♥ Dom hade dock gjort fel från början(!!) så i W's rum behöver vi inte göra nåt trotts att det ser ut som det gör ;P haha!

_________

Det felet dom gjort är att när vi flyttade in fick vi all rum tapetserade, utom rum 1, dvs vårat sovrum. För det var tydligen nyligen gjort.. Dock hade dom som tapetsera lägenheten tagit bort domdär grejerna som gardinstången ska sitta på, så det var fula hål/märken efter det, men vi sket i det.. Iaf, nu när han va här idag från K-bostäder så sa han att i hans papper står det att det va rum nr 2 som inte hade behövts tapetseras (rum nr2 är Williams rum). Så dom hade alltså gjort fel, så vi behöver inte fixa hans rum trotts att det ser ut som det gör.. Så sa han att dom inte kan säga nåt om det när det riktiga besiktningen kommer eftersom det står i hans papper att det inte behövs. Nu har vi inte lika mycket att göra iaf, skönt det! Han sa även om väggarna att det är sånt man får räkna med när man har barn - att dom målar tex, men såklart ska vi fixa det endå!

S har även en vän som ska hjälpa till, så vi kommer garanterat hinna alla 4rum tills 1a juni! Köket är så litet, så är behövs det max 4 våder, samt en liten vägg ska målas vit. Det som kommer ta längst tid är ju v-rummet, men men det kommer bli bra :)


;)

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Berth

Vad skönt att dom inte hade mer att klaga på, med lite kunskap kan man säkerligen tapetsera om för en bråkdel av vad du skulle få betala om dom fixade det, inte ens säkert att det blir bättre.Då har du ju en kul sommar att se fram emot nu :) flytta är ju inget kul men ack så skönt när det är klart och sista kartongen uppackad :)

2010-04-19 @ 15:55:00
♥ Heléne - mamma till Alexander

Va skönt! :)

Glad för eran skull att ni hittat en ny lägenhet :)

2010-04-19 @ 18:27:55
URL: http://renrot.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;