→ Jag tänkte blogga...

♥ 2009-10-20 » 23:56:48 ♥

... men vart så trött helplötsligt så blir sängen strax. Måste bara vänta tills ett par bilder från syster laddat klart på msn först, togs endel bilder med hennes kamera idag när hon va här ;p

Denna dag har gått sjuktfort! Fick hem vår kolsyremaskin idag :D MUMS! Colan smakade som vanlig köpecola, ska till maxi imorgon och kolla efter andra smaker dock!

Vart även pizza på kvällen, och då kom Emelie hit en stund :) Mysigt, va lääängesen hon va här och åt och mös med oss en kväll!

Sitter och dricker mjölk nu, & magen bubblar som bara den. Har även en k n ö l i magen som börjar bli olustig. Den har vart där ett tag, men blivit större, och ibland när jag lägger mig ner så känns det som att jag får en sammandragning(ni som vart gravida vet hur det känns) just på/i den knölen & den blir stenhård. Men sen försvinner(?) den och hur mycket jag än drar in magen och trycker så hittar jag den ej, utan det är när jag typ står upp sen precis ibörjan när jag lagt mig som den känns, väldigt weird ;s

Ni får ursäkta om det är en massa stavfel nu, men mina fingrar är iskalla och stela, sen är jag trött så blir lite jobbigt att skriva!


Bilder från idag :)
Dom två översta är från Emelies kamera, och dom understa är tagna med min,
båda barnen va nyduschade och mysiga :D
<3


haha, vart visst endel skrivet endå ;)
Godnatt!

Fina kommentarer här nere ♥

♥ BLONDYS

låter läskigt med den där knölen.. :( Nått att kolla hos doktorn kanske? Men lite svårt när den försvinner :'D hehe..sv; Jag smörjer oftast på dagen så det är relativt torkat när ja ska sova.. Annars kan ena sidan av ansiktet vara brunt och andra vitt, så fick kudden färg ist! Men har smörjt på kvällen någon gång, och det vart inte mycket på mig den gången heller.. :/ Bäst att tat på dagen :)

2009-10-21 @ 01:01:47
URL: http://wictoriawester.blogg.se/
♥ Berth

Låter ju som om du haft en riktigt trevlig kväll, lite mys är ju aldrig fel :)Den där knölen låter ju onekligen skum, kanske något att kolla upp men då är den ju såklart inte där :(Det var ju jätte fina bilder på dina söner, dom ser ju so glada o goa ut.

2009-10-21 @ 07:05:55
♥ Linda Olsson

Söta bilder! =)

Men du, vart sitter knölen? Låter som min ungefär ;)

Kram

2009-10-21 @ 09:22:43
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
♥ froidan

Sv Berth

Ja, det va jättemysigt :)

Nej precis, hehe är ju inte så lätt att hitta knölen ibland så..Tack, visst gör dom :)

2009-10-21 @ 10:26:19
URL: http://froidans.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;