→ BLIR GALEN SNART..

♥ 2009-05-01 » 12:02:55 ♥

Fan vad jag hatar min dator asså.. Eller nej, jag gjorde dej det i början, men nu så gör jag det. Efter att S har haft den. Han är så jävla klyftig & TARBORT drivrutiner/programvaror från min dator för han sa att den ej behövdes, bara tog en massa plats :mad: IDIOTI..

På min dator Compaq Presario CQ60 som den heter finns det som på alla andra vanliga bärbara en musplatta, men över min finns där en knapp så man kan stänga av den, om man häldre vill använda en mus via usb. Iaf, nu har han tagit bort programgresimojset till musen så nu går den ej att stänga av, så jävla irriterande för jag kommer emot den hela tiden och ibland suddas allt jag skriver, eller så hoppas musen och jag börjar skriva mitt i ett annat ord, om ni fattar?

Nu asså, är det nån där ute som kan hjälpa mig så att den funkar igen, så att jag kan STÄNGA AV den??  När man trycker på den lyser det rött, som det gör när den är avstängd, trycker man igen lyser den bara ljust, så som den gör när den är på. Men det händer inget annat?!?! Har sökt på googel ett X antal ggr men hittar inget :( HELP ME (a) :blush:


help, please :love:
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Kattis

Kan inte hjälpa dig, men vill säga det att;

karlar.. suck ;)

2009-05-01 @ 14:32:03
URL: http://kungkattis.blogg.se/
♥ Angelica-mamma till Liam <3

Aa fan det finns fan folk till allt :S De har väll inge bättre liv än att sitta o klanka ner på andra..Hoppas det fixar sej med din dator :) Haft en bra valborg?

2009-05-01 @ 20:49:00
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
♥ Linn

SV; Tusen tack :)

2009-05-01 @ 22:22:53
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
♥ Becca

Hejsan, hittade in till din blogg... såg ditt inlägg om datan...vet inte o du fixat de än... men om kalrn tatt bort den programvaran/programet (touchpad) måste du installera de igen för att det ska funka... jag o datorer går ej i hop men de va min karl som e duktig ( typ data nörd )på datorer som berättade för mig =) Hoppas de löser sig för dig! Såg dina biler på grenar o kvistar...jätte fina, de e någe såntjag vill tatuera. Jätte fint!! //Becca

2009-05-02 @ 17:33:14
URL: http://underthestar.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;