→ Dagen idag!

♥ 2009-07-14 » 23:05:07 ♥

Ja, jag & William gick ut förut på dagen, först handlade vi på tobaksaffären, sen upp med det till S sen gick vi till bibblan! Var där en liten stund och bläddrade i böcker! Trevligt :)

Sen sa jag till William att du vet att du bara har kalsonger idag, så om du blir kissnödig/bajsnödig måste du säga till! Ja sa han och tittade lite konstigt på mig. Då frågade jag om han ville kissa nu, och det ville han! Så bar in han på toan och när jag hjälper han av med shortsen & kalsongerna så får jag se att han kissat på sig lite :/ Såg även då att min tröja va lite blöt, så han måste ha kissat lite när jag bar in han på toan. Det va ej mycket och han brydde sig ej, men jag hade ej med mig nåt ombyte till han (osmart, iknow) så vi gick hem till Mona & Tord för hon hade precis skickat sms att Tord höll på och fylla på poolen = badtime :)

Så vi gick dit, klädde av han och Mona sköljde upp hans kalsonger och hängde dom på tork!

Sen va vi iaf där typ 3-4tim, det spöregnade till och från, så då va vi inne! Käkade glass, lite mat, chips och lekte :) Hade jättekul! Sen strax innan vi skulle gå så spelade William och Tord lite boll, haha eller ah dom kastade upp den på deras tak ett antal ggr, och jag & Mona gjorde med det, William tyckte det va skitkul att se när bollen flög upp på taket, sen ner igen ;P Sen SPARKADE Tord bollen över taket till andra sidan & William blev helt till sig ;P Han är ju faktiskt bara 2år, så för han är allt spännande ;p hehe.

Pappa
kom även förbi en sväng och sa hej :) Och William blev jätte glad & nästan skrek morfar när han såg att pappa kom genom dörren :D <3 Sen vinkade vi hejdå till pappa när han åkte med bilen och William ropade efter han, aaw han ville så gärna följa med & åka bil, men det får bli en annan dag :) (Hoppas värken går över papi, loveyou♥)

Ja, sen gick vi hem efter en trevlig dag :) S & Anton hade haft det bra, och Anton va skit glad som vanligt när vi kom innanför dörren :) <3

Sen ikväll käkade vi pizza, kycklingpizza ASMUMS! Och nu sover alla, inkl S.. Så som vaanligt får jag sitta här själv ;( Haha, aja ;P Det va våran dag iaf! Och hade ju ej med mig kameran för viste ej att vi skulle bli borta så länge, sen hade jag ej nå batteri i den heller!

Ojoj, låångt inlägg, undra hur många det är som orkar läsa? ;)
Fina kommentarer här nere ♥

♥ maria

jag orkade :)

2009-07-14 @ 23:08:03
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
♥ freja

hur gammal är den soon-2-be pottränade W? sitter och funderar på när man ska börja med vega. hon börjar på dagis i oktober men kommer då bara vara 1,5 år.skulle ju på ett sätt vara skönt att slippa blöjan på dagis men det är kanske lite tidigt?

2009-07-14 @ 23:23:35
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
♥ freja

den äldsta är min sambos och den yngsta är våran tillsammans. men jag ser nog den äldsta som min med.. även om hon bara är här varannan helg.jag och mattias blev tillsammans när hon var 1 år och nån månad.. nu är hon 4 år.

2009-07-14 @ 23:47:26
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
♥ freja

ja men det har du säkert. vi har typ samma läskrets av nån anledning :)

2009-07-14 @ 23:57:08
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
♥ Linda

Mysig dag :D

2009-07-15 @ 12:26:58
URL: http://lindacrona.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;