→ Memory Full - error..

♥ 2009-12-19 » 11:34:31 ♥

ÅÅH! Har inge minne i datorn nu ;( Har suttit och raderat massa småskit, men hjälper inte så mycket. Är ju pga alla bilder jag har. Fan!

Satt & skulle bränna ut massa mappar med bilder på skiva. Hade lagt in 19st mappar, med ca 50-150 bilder i varje mapp. Tror ni inte det var fel skivor vi hade då, det va sånna man bränner filmer på. Så skivan funkar inte nånstans ;( Men det står fortfarande att jag har lite utrymme på skivan att fylla ut, men när man öppnar den så finns där inga bilder.. Tur som fan att jag ej raderade mapparna då!

Måste köpa  nya skivor, eller ev en externhårddisk. Det visar sig. Blir sugen på att skaffa en stationär dator nu ist, 10ggr mer minne än vad det är på min bärbara. Men är ju såå skönt med bärbar, man kan ta med sig den över allt ju.. Får se hur det blir, så ofta som jag redigera bilder, fixar designer, tar kort osv så skulle det ju va bättre om jag hade en stationär, & bara tex ha bärbara om jag ska ligga & glo film eller nåt!

Så, som ni kanske förstår kan jag inte hjälpa nån med designer just nu. Har ingen plats helt enekelt, kunde inte ens öppna PS förut så. :(:(

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Berth

Har 1.5 terrabyte disk i min stationära, funkar bra och blir ju inte direkt fullt i första taget.

Men varje foto med sony kameran tar ju upp cirka 20 meg (jpg + raw) så fotar man mycket tar det ju plats.

2009-12-19 @ 17:52:58
♥ Johanna

Köp en portabel hårddisk och lägg över dit.

2009-12-21 @ 13:52:51
♥ froidan

Sv Johanna

Jo ja, jag får se hur det blir. Men nu har jag tydligen fått virus?! Ploppade upp massa fönster när jag satt på FB, så stod det att jag hade fått virus & var tvungen att söka igenom datorn direkt. Fick panik så jag stängde av den. S är ju inte hemma så han kan ej hjälpa mig nu ;(

2009-12-21 @ 14:24:37
URL: http://froidans.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;