→ Magsjuka?

♥ 2009-12-26 » 10:18:48 ♥

Ja usch, det kanske William har. Så himla typiskt. Vaknade imorse av att han hostade lite, sen hulkade han massa. Så stallde han över hinken & då kom det lite kräks, men inte så mycket. Nu ligger han i soffan och dricker avslagen cola, så får vi se om han får behålla det!

Ett par dagar innan William fyllde 1år, alltså 2007. Så vart vi alla just magsjuka. Va hos mamma & pappa då för vi skulle fira hos dom, och alla insjunknade i kräksjukan. Dagen innan han fyllde 1år, så va alla uppe på benen igen, men vi va fortfarande sega och så. Jag minns att jag va så tom i magen att jag ej visste om jag skulle våga äta tårta, va så rädd att spy igen också..

Och ja, nu blir ju Anton 1år om 3dagar!! Fasiken, hoppas bara det var för att han hostade. Min lillabubbe<3

Måste fram till banken idag, min dosa är borta så kan ej logga in. Och igår kunde jag inte ens fylla på min mobil för dom sa "banken godkände ej ditt köp" :O Jag har inte ens rört pengarna på mitt kort, jag ska ha kvar massa till alla räkningar + presenter till Anton, fika osv. Så är skit nojjig här hemma nu. Ska åka fram med pappa om en viss person kunde vakna nångång. Vi höres senare!

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Mikaela - ungmamma till nova

Hej! tänkte höra med dig om du skulle kunna ändra menyn åt mig? Det står där att jag är 18 men jag fyllde 19 den 25e dec :) Och medans du är i farten kanske du skulle kunna byta bild på mig där med... skulle vara jätte snällt :)

2009-12-27 @ 10:41:25
URL: http://jagochmindotternova.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;