→ Diska lite..

♥ 2009-12-21 » 11:16:49 ♥

Hatar att diska, men ska göra det strax. Det behövs vill jag lova. Blir alltid så mycket disk på bara ett par dagar, usch. Vill verkligen ha diskmaskin!

Blir julklappshandling idag/imorgon. Har faktiskt inte köpt en enda! Men känner mig inte så stressad, brukar faktiskt bli bättre att köpa några dagar innan, för när man väl står inne i nån affär så brukar jag komma på direkt vad som ska köpas till vem. Tillskillnad från om man handlar långt innan & man inte har en aning om vad man ska handla.

Till barnen är det ju lättast, dom blir ju glad för allt liksom :) Sen fyller ju Anton ett par dagar efter jul, så får se om jag köper presenter nu innan jul, eller om jag tar det efter. Han fyller ju "bara" 1år, så han förstår ju inte så mkt endå, lite aktiveringsleksaker blir nog bra :)

Dom ska iaf få en varsin fotölj, sådär mini från jysk tror jag det va, dom är så söta hehe :P Dom ska nog slås in, för William lär ju bli helt till sig när han ser värsta stora paketet haha ;P Han pratar om "lulafton", "toten" & "lullappar" heelatiden haha ;p

Det är svårast till mamma, pappa & resten av familjen då ingen direkt vet vad som önskar sig. Men brukar alltid bli bra endå, som sagt så ser jag nog vad som passar dom när jag ska handla :)

Hörs lite senare!

- från köksfönstret! -

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Felicia

sv; Eller hur, riktigt omoget! :P nej, det gör jag inte.. men jag spårade den lite och så stod det att den kom från virsbo eller nått! känner inte ens nån där :S det ligger utanför det där stället där putte har släktingar.. Surahammar! :S

2009-12-21 @ 13:32:13
URL: http://felicianeveelius.blogg.se/
♥ Berth

Ser ju mysigt ut det där, men var är alla busiga barn?

2009-12-23 @ 21:45:29


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;