→ Börjat! Hihihi

♥ 2008-10-15 » 14:51:50 ♥

Yes, nu har dom börjat :D

Iam so happy, hoppas det blir nice som faen också hehe :)


Pratade med papi nyss, saknar er massor <3 ♥
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Erika B, blivnade ungmamma. BF 13 december<'3

Börjat?

2008-10-15 @ 15:24:43
♥ Nettan

Haha, jo men eftersom det är flottfläckar i alla rum och att liam har rita i hela hans rum, hallen och med Waitbord penne på golvet i vardagsrummet (han hitta den men ja viste inte ens att ja hade en sån) så kommer endå få betala massa, och jag kommer antagligen bo kvar här ett tag så då känner ja att ja kan ju lika gärna måla om. Men alltså liam dricker bara välligt när han ska sova, och jag frågade dagis idag men dom sa att han behöver inte dricka välling vill han inte ha det så skit i att ge honom det och ge honom en ordentlig kvällsmat :)

Ska ni flytta till kumla???

2008-10-15 @ 18:14:52
♥ [19år & blivande 2barnsmamma]

Sv - Erika B :

Hehe, det är hemligt :P

Du får veta snart :D

2008-10-15 @ 18:31:49
URL: http://froidans.blogg.se/
♥ Amanda

Visst får du det. ^^

Det är lite svårt att förklara dock. Men han föddes iaf med något som kallas för esofagus atresi. Det fattades en liten bit av matstrupen (1 cm i hans fall). Han opererades för detta två dagar gammal och under denna operationen kom man åt nerver som går till stämbanden. Så han fick en stämbandsförlamning. Stämbanden har då ingen rörelse alls och ställs antingen öppna eller helt stängda (som i vårt fall). Det innebar för Ludwig att han inte kunde andas själv. Stämbanden slog lock i halsen på honom. Och först låg han i respirator ganska länge men när man tyckte han var tillräckligt stark så provade vi att byta till en cpap, ett annat andningsstöd som blåser ner luft med en jämn ström i lungorna. Men med cpap så andas man helt själv. Så vi fick åka hem med cpap och en knapp på Ludwigs mage som han fick/får sondmatas igenom. Nu har stämbandsförlamningen gått tillbaka och han andas själv. Har bara cpap på nätterna när han sover. Han har också börjat smaka på mat men ännu äter han inte så bra att vi kan ta bort knappen. Han är väldigt infektionskänslig så han får penicillin löpande och han får inte alltid följa m ed vart som helst. Vi ska undvika stora allmänna platser och ställen där det finns mycket snoriga barn. Minsta lilla förkylning leder för hans del till lunginflammation. Men han blir större och starkare för varje dag så det går absolut åt rätt håll!

2008-10-16 @ 10:30:48
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Paula

hej! kollade in här lite snabbt, men ville lägga in en kommentar. Inte ofta jag gör det:). Men bara för att jag också är 19 , och ijuförsej redan har 2 barn men ändå:) Kul och hitta nån som är i samma sits som en själv lixom! Hoppas allt går bra för er:) Mellan mina tjejer är det 15 månader!

Ha d bäst.1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;