→ Trött på min design..

♥ 2008-05-14 » 15:12:55 ♥

Ja, som rubriken lyder.. Men jag har ju inte kvar mitt ps längre så kan ju inte göra nån snygg header heller :( Tycker min blogg ser så tråkig & dyster ut nu, helt mörkt. Vill ha lite ljusare färger, typ ljusblått eller så, sen såklart massa bilder på William :)

Mådde as illa förut, men åt 2ägg då gick det över, pust*
William sover middag nu, skönt att han somnade en "normal" tid nu, så kommer han förhoppningsvis somna tidigare ikväll! Och vet ni, förut hade vi inge kall vatten :O :O Skulle koka kaffe, och när jag vred på kallvattens kranen kom det bara några droppar, men när jag vred på varmvattnet kom det massor.. Stefan skulle duscha, men eftersom det ej fanns nå kallvatten skulle han blivit skållad om han stallde sig i duschen, så han la sig & vila 1timme. Vattnet kom på igen förut, men det är irriterande för vi har inte fått nån lapp om att dom skulle stänga av det?! Tänk om vi skulle gjort nåt viktigt, och alla behövde ducsha liksom, eller att William skitit ner sig då hade det ej gått.. Dåligt av dom tycker jag!!

Ska förmodeligen byta lägenhet snart med *lääängtar* till en 3a så lilleman får eget rum :) Stefan har kollat på lägenheten, men inte jag! Så fort hyresvärden hör av sig ska jag kolla på den! Det är lägenheten precis dörr i dörr med oss, så vi slipper adress ändra & så, as bra :) Dock var tydligen badrummet mindre än det vi har nu :O :S Och det vi har nu tycker jag är litet, men men William får eget rum iaf så det är bra :)

Skriver mera sen, ha det bra!
xoxo Frida!!
Bilder från gårdagen :)


bubben 
bubblor <3
Mammas älskling, + mitt saftglas ;D
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Emelie

åååh , vilka söta bilder :)

2008-05-15 @ 10:29:16
URL: http://emeliesten0ngers.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;