→ Strul, strul & åter strul!!

♥ 2008-05-06 » 14:43:54 ♥

Blir snurrig i huvudet av allt. Fick hem papper från F-kassan idag där det står att mina mammadagar tog slut i APRIL :O Jag såg själv med mina egna ögon när vi va på F-kassan i APRIL att jag hade 60lägstanivådagar kvar & 16sjukpenningdagar. Hur kan dom då skriva att dom är slut när hon på F-kassan sa att jag hade kvar?! Hon som hjälpte mig va ju inte så kunnig på sin sak som jag skrev i ett inlägg tidigare, (läs här) dom kan väl ta in folk som fattar vad dom gör. Kul att man ska behöva lida för att dom inte kan!?
Sen fick vi även hem en påminnelse på hyran i FEBRUARI :O Hallå, vi har kvitto och allt på att vi betala in i Februari, och varför skickar dom ut en påminnelse nu i MAJ om vi inte betalade i Februari? Sen fick Stefan papper från nordea att en inbetalning som han gjorde i april inte drogs för det va nåt fel på täckningen. (Det va pengarna till hyran för majmånad), han har alltid betalat in alla räkningar via hans internetbank, och det brukar aldrig strula. Så nu alltså har inte våran hyra gått in till hyresvärden fast att han betalat in. Antingen har dom som skickade ut påminnelsen skrivit fel datum, istället för Februari ska det stå Maj. Kan dom inte ha lite bättre koll på papper & så eller?!

Så nu alltså måste vi betal in hyran IGEN eftersom den tydligen inte drogs. Blir galen, nordea strular & vi får lida för det och måste betala in extra!!!!  Jävla skit månad säger jag bara!

Detta skrev jag förra månaden "Det känns verkligen som att det här är en bra månad för oss, allting flyter på as bra. Stefan har vunnit lite slantar med, inte jätte mycket, men det är över 2000 iallafall :) Och lite extra pengar är ju aldrig fel ;D"
Så vadå, ska det här bli våran otursmånad då eller?!?!

Sen skulle jag sola förut för det va as varmt & värsta sol precis när William somnat, men tror ni inte solen går i moln efter 5minuter då eller. Så har suttit och väntat på att molnen ska försvinna, men icke...
Allt kan dra dit pepperan växer!!!!!

Sen vart älsklings William 15månader igår med, tror ni inte att jag hade glömt det också!
Blä för mig själv :( !! <3<3<3
 

NU går jag & gräver ner mig, bye bye!!
Fina kommentarer här nere ♥1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;