→ Stefans dator pajjade :(

♥ 2008-05-22 » 12:56:40 ♥

Stefans NYA dator pajjade igår :( Han vart helt förstörd, han har lagt ner så mycket tid och pengar på att få den datorn han verkligen vill ha. Han hade massa viktigta papper & koder och fakturor osv i den, som är svin viktiga för oss.  Sen har han ju 3hemsidor, och han håller på och ska bygga om ena, så alla koder till den som han gjort låg ju i hans dator. Allt han gjort med sin dator är så att vi ska få det bättre ställt, och det har vi fått tack vare det, han har hållt på ca 1år med sin dator, han fick nytt tangetbord igår, sen väntade han bara in en ny mus till den bärbara så skulle han föra över en kopia på allt till den bärbara. Men vi fick hem en lapp för nån dagsen från hyresvärden att onsdagen den 21maj 23.00 skulle dom stänga av elen i 3minuter för att dom skulle fixa nåt, i det huset vi bor och i huset bakom, sen hade vi helt glömt bort det, och vi satt i köket igår sen vart det helt svart. Då kom vi på att dom skulle stänga av. Dom satte på elen nästan dirket, det tog inte eens 3min, men efter det startade inte Stefan dator.. Sen tillslut gjorde den det, men då kunde man inte göra nåt. Det gick inte ens att gå in i hans dator från min. Och Stefan trodde verkligen det va kört, han sa to.m att han inte ville åka till Kumla för han va så lessen och besviken. Han fattade ju inte vad som hänt, han har hållt på med datorer i så många år, men han sa att han aldrig vart med om nåt liknande.. Men jag fick han att lugna ner sig lite, sen tillslut kom han in i datorn från hans bärbara och då kunde han föra över det viktigaste. Om det inte hade gått så hade han ringt hyresvärden idag och sagt hur det låg till, för allt han hade på dator går inte att ersätta, han har hållt på så pass länge, och han trodde att han skulle bli tvungen att börja om från början, och då hade det ej blivit kul för oss kan jag säga..

Han ligger och vilar nu, han somnade ganska sent, min bubbe. Han va verkligen helt förstörd! Men det va skönt att det ordna sig. Men endå, det stod ingenting på lappen att man skulle dra ut alla kontakter osv. Det har ju blivit strömavbrott ett x antal gånger här, bland annat när Malin och Emelie va här. Så irriterande, för min dator har pajjat pga det, när man har i laddaren i min bärbara så ju skärmen lysa, och när man tar ur den ska den bli lite mörkare, men den är mörk helatiden fast att jag har laddaren i. Och min dator är ju med helt jävla ny. Kommer inte ihåg när det va, men hade haft datorn en vecka kanske, sen bara poffade det och lampan på mitt skrivit slockande och min dator vart mörk :( Antar att det va därför dom skulle stänga av elen igår, för det har säkert hänt hos flera som ringt & klagat.


Nu har han två tangentbord, det ena ska han fästa under skrivbordet!
Fina kommentarer här nere ♥

♥ welons

Ett tips är att bränn ner allt det viktiga på en cd skiva ifall att nått skulle skita sig... man vet ju aldrig när nått händer, nytt som gammalt :( hoppas ni fick ordning på allt!

2008-05-22 @ 13:43:15
URL: http://welons.blogg.se/
♥ http://TUMADRE.blogg.se

den 15 juni tror jag att tävlingen AVSLUTAS.

2008-05-31 @ 12:10:20
URL: http://tumadre.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;