→ Konsum is the shit .

♥ 2008-03-26 » 14:23:02 ♥

Hejsan hejsan!
Är helt seg i huvudet idag med, haha. Vaknade i morse och kollade på klockan, då var den 09.30. Gav william välling då och la mig i sängen för att sträcka på mig lite... Jag slumrade till ett tag och vaknade av att William pratade lite. Då kom Stefan in, och då frågade jag va klockan va och han sa att den va 09.00.
Jag bara, va jag gick ju upp halv 10.. Men måste ha kollat fel eftersom jag precis hade vaknat.. Det va skönt att William sov lite längre idag, eftersom han inte somnade förens vid 23 igår.. Och dumma jag drack en  kopp kaffe efter det, så somnade lite sent.
Men sen efter att tag klädde vi på oss (jag & William) och gick ut.
Gick till banken och tog ut pengar, fick min f-peng idag.. Skulle fan haft dom igår igentligen..
Jaja, men iaf sen gick vi in på konsum och handlade lite kaffe och så.. Sen såg jag att dom hade rea på klädaffären (ooovanligt) Men det stod påskrea nu :P Haha, gick iaf in och tittade och dom hade as snygga jeans för 100kr, och massa snygga tröjor för 50kr.. Men jag köpte inget, vill gärna prova innan då jag ej vet min strl på byxor längre. Och jag kan ej prova när jag har William i vagnen.. Ska kanske gå dit senare då ska Stefan med så han kan stå med vagnen.. Ska ju hämta ut ett paket sen, och det ligger ju på vägen.

Sitter och dricker kaffe nu, med mjölk i och det smakar inge vidare. Men mamma har tjatat på mig att det är bättre för magen om man har mjölk ist för socker, eftersom jag dricker så pass mycket kaffe och det är ju inge bra.. Menmen, bara att vänja sig då.. Får så jävla ont i magen ibland när jag druckigt för mkt :S
Stefan och William ligger och vilar middag nu, så söta va nyss inne och kollade på dom :) <3
Stefan får altid William att somna snabbt, ibland kan jag sitta med han 1-2tim oh försöka få han att somna, men han vägrar, men så  fort Stefan tar han så slockar han direkt :P Haha, men det är bra tycker jag för då får jag lite egen tid :)

Köpte en tidning och en hårfärg på konsum med, är ju fortfarande lite ljust här och var i mitt hår, mest i topparna och bak i huvudet, men ska färga igen ikväll tror jag.. Då är det den 4de hårfärgen jag använder :S :P

Nej, nu ska jag titta lite på tv, skriver mera sen :)
Ha det bra så länge , xoxo Frida !

   
 
köpte en body & ett par mjukis
byxor till William i kumla :)

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Linda

vad gulliga kläder :D

2008-03-26 @ 15:36:55
URL: http://lindacrona.blogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;