→ HåRdragaren William ,

♥ 2008-03-13 » 20:28:08 ♥

Ja, som rubriken lyder.. Han har vart jätte jobbig ikväll.. Han har dragit mig i håret hur många gånger som helst, och jag fattar inte vad han fått det ifrån?! Och varför han gör så.. När jag säger åt han -"nej William, det gör ont."
eller "aj aj, inte göra så", då börjar han gråta och det ska vara synd om han.. Jag hatar att "göra" han ledsen, men kan inte tilllåta att han drar mig i håret och ej lyssnar, för han vet att när man säger NEJ då får man inte göra så.. Sen om man ska hem till nån annan med barn, då vill inte jag att han ska gå och dra dom i håret.. Vet inte han kanske bara va trött osv idag, eller tidigt trotts kanske?! :S Har iaf as ont i hårbotten nu..
Nu sover han iaf, så hoppas han sover hela natten.. Fast han kommer nog vakna inatt och vilja ha välling, men det är ok.. Bara jag får vara lite ifred nu, känner mig dum när jag skriver så, men det är oftast bara jag som "duger" när han vaknar, Stefan kan ta han men han vill bara till mig..

Och jag klarar mig utan dryga kommentarer om att jag är dålig mamma osv, spec
från dom som ej har barn själva, ok!!!


William brukar alltid vara världens snällaste, och jag vet att barn inte alltid är glada, eller är på bra humör (som vissa verkar tro). Dom kan vara trött och vilja vara ifred som oss vuxna.. Men just idag var det inte så kul, för han va verkligen jobbig.. Och ja, jag vet att det kan bli så ibland, men det är min blogg och jag måste ju få skriva som jag tycker och känner..
Bara för att jag tyckte han va lite jobbig så betyder det inte att jag älskar han mindre för det, absolut inte!
Han lugnade ner sig innan han somnade iaf, så han kan ju hållt på för att han va trött, så visst det kan jag förstå. Men det är endå inte ok att dra en i håret, spec inte flera gånger när han vet att det är fel.
Nu sitter säkert vissa och tänker - "men han är ju så liten, bara 1år, han fattar väl inte.."
Men då har ni fel, för han vet att  nej är = fel, inte röra, får inte göra så osv....

Ah, orkar inte skriva mera nu.. Ska kolla simpsons :):)
Ha de bra så länge xoxo Frida !

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Ladysoul.se

Det är ingen fara. Jag formulera mig inte så bra i det inlägget. Vill liksom bara barnet bästa & jag vet att det finns de som har det jättebra men sen finns det dom andra som förväntar sig att andra ska stå för allt . Men men.. whatever.. orkar inte diskutera det mer. Känns iallafall skönt att en surfat runt och läst med om mig. Andra har liksom bara skrivit "men du är väl bara trög & har inga barn själv" .. Man blir less när folk skriver så när de inte känner mig. Längtar efter en liten. Din son är jättefin. Kram på dej tjejen!

2008-03-13 @ 22:09:39
URL: http://ladysoul.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;