→ Arboga, ingen fridfull småstads idyll längre.

♥ 2008-03-19 » 15:26:22 ♥

Ja, det som har hänt är så hemskt. Kan inte fatta hur man kan göra en sån sak?! Ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Fatta att förlora 2 barn. Hur ska man någonsin orka leva igen efter det?!
Vi tände iaf 3 ljus för barnen och mamman igår <3


Stefan flyttade hit för att komma till en lugnare stad osv. Sen fyttade jag med hit, ihop med han.
Vi har bott här lite över 1år, men jag har nästan vart med om / sett mer saker under tiden jag bott här än vad jag gjorde dom 17åren jag bodde i Kumla.
Ska jag vara ärlig så kan jag inte slappna av lika bra här längre.. Inbrott 3ggr i våran källare, varje gång har dom vart i vårat förråd.. Portdörren har blivit sönderslagen typ 3ggr.. Anledningen till det va väl att dom som gjorde det va ute efter en kille som har flyttat, men antar att dom ej visste det. Men det är olustigt endå. Man vet ju aldrig om dom fått för sig att försöka ta sig in hos nån annan..
Dom har använd kofot varje gång, så man blir ju klart rädd. Har typ källar skräck, och efter detta vågar jag aldrig gå ner dit. Så ni kan ju gissa vem det är som får tvätta..
Vi lärde känna en kille som vi trodde va snäll, en som vi trodde vi kunde lita på.. Och det visade sig att vi hade fel. När vi först flyttade till denna lägenhet så va han först med att välkomna oss till huset, han bjöd hem oss till han och bjöd på mat. Vi fick saker till William. Han va verkligen snäll.. Men Vi märkte sen att det fanns aledningar till att han va sån. Mer tänker jag ej gå in på, men ni som känner oss vet vad jag menar. Jag är glad att han flyttade från lägenheten, man kunde sova hela nätterna då..
Sen just ja, så va det en annan granne som höll på att elda upp hela sin lägenhet, och h*n bodde snett under oss.. Snacka om att vi höll på att skita ner oss, vaknade mitt i natten av att det stank rök, så kollade jag i kikhålet men det enda man såg va som as tjock dimma..  Usch. Orkar inte gå in på det mer heller.. Men de gick bra, ingen brandkår kom eller så.. Men det va olustigt.. (den personen har med flyttat)

Sen kommer folk och tog plingar på dörren mitt i natten fast att dom vet att vi har barn som ligger och sover.. Och dom skylle på varandra och på fyllan, men jag tycker det är fel endå. Då dom själva har barn och inte skulle bli så glada om nån gjorde så.. Gaah :(
Jag saknar Kumla <3<3
Som tur är ska vi dit imorgon :):):):)
Sen ska vi köpa en vagn där med, om vi hittar nån jag gillar vill säga :P

William sover middag, han ligger i soffan, men ska bära in han i sin säng så jag kan gå från soffan :P
<3 Älskar dig bubbis :) <3

Jag ska få ny dator med :) HIHIHIH <3
Min blir bara sämre och sämre för varje dag som går...
Ibland blir jag så arg på den att jag bara vill slänga den i golvet och hoppa på den.. :@

Här är min nya goding :)
image81

Skriver mer sen xoxo Frida..
Fina kommentarer här nere ♥1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;