→ Sol & 30grader på balkongen :D

♥ 2008-04-16 » 13:51:35 ♥

Men kommer nog inte gå ut med William idag endå. Han vart ännu mer förkyld sen vi va ute sist, vilket inte va så kul. Han hostar massor, och då blir han ledsen, och när han blir ledsen hostar han mera :( Min lilla prins, jag som hoppades att han skulle slippa hostan, men icke.
Han sover midddag nu iaf, och jag sitter med en kopp kaffe som vanligt :P Hehe, så gott ju. Och det där med att sluta ha i socker & ta mjölk ist, ja det höll en dag bara. Hehe, bra gjort va? :P

Har svin ont i axlarna fortfarande, ska fan dra till apoteket & höra vad dom har. Vill inte ta massa tabletter och få ont i magen. Skulle vilja prova sånt där spray, som man sprayar på det onda liksom. Nån som testat det om vet om det funka/va bra? Skriv då gärna :)

Nej, ska ut on the balkong nu & ta en cigg.... Dumma vana, tänkte för mig själv igår när jag ej kunde somna att imorgon ska jag inte ta en enda cigg. Men visst Frida. Det gick ju bra..
Det  enda som är positivt är att när jag är ute med William så röker jag aldrig, för jag vill inte springa runt och röka runt han & andra barn när dom leker liksom. No way. Sen glömmer jag typ bort att röka endå när vi är ute eftersom jag sitter med han & leker, så det är ju skit bra :):)

Jaja, skriver mer sen! Ha det bra så länge!
xoxo Frida!

  
  
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Susan

Nix, äcklet lyssnar inte! Han brukar "råka" vara på samma plats samtidigt som jag.. sen börjar han göra närmanden! Usch! Dock vågar han inte komma nära mig längre.. hotade med farbror blå! :D

2008-04-16 @ 18:01:32
URL: http://firebirds.blogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;