→ Kebabpizza & film :)

♥ 2008-04-22 » 16:47:50 ♥

Hejsan!
Har inte orkat skrivia nåt mer sen vi kom hem. Va som sagt på försäkringskassan, fick sitta där 1tim ungf tills det äntligen blev min tur. Sen hon som skulle hjälpa mig fattade lika lite som jag ungefär, vilket inte gjorde allt så bra. Vill ju ha hjälp av nån som fattar lite mer än en själv. Men men, blir de någe strul med mina pengar så är det hennes fel. För enligt henne så såg allt bra ut, och jag kan vara mammaledig tills i juni, så hoppas det blir rätt nu. Skulle inte förvåna mig om jag får hem ett papper snart där det står att jag måste göra om allt.. Sen va vi lite sent ute med att fylla i papprerna denna månad, så vetesjutton när jag får mina pengar. Men den som lever får se!

Sen gick vi och handlade på konsum, lite smått & gott, sen 3 dvd filmer till lilleman, det va 3 för 99kr :) As billigt ju! Men sen när vi kom hem såg vi att i två utav fodralen låg ingen dvd film :O:O Det va ingen plast runt dom, men det tänkte inte Stefan på när vi hanlade för han va hungrig och ville hem. Och som vanligt tog han inget kvitto, så får antagligen ladda hem Nalle Puh filmen & Anki och pytte åt han ist.. Så irriterande när det blir så, ofta man snor själva dvdn, då tar man väl endå hela fodralet med också. Menmen, när vi kom hem beställde vi pizza för ingen av oss orkade laga nåt, jag åt kebab pizza & Stefan samma fast istället för kebab så har han kyckling på! Det är svin gott vill jag lova, lite nyttigare med antar jag :P Men jag ville ha kebab endå :)
Lilleman somnade när vi satt på filmen ( Gangster ) och han sover fortfarande :) Så idag hinner vi nog inte gå ut & leka, blir ju kyligare mot kvällarna, men får se också vilket humör han är på när han vaknar!

Nej, nu orkar jag ej skriva mera, vart lite mycket nu men endå :P
Ha det bra nu alla,
xoxo Frida !

  
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Jessica Anshagen

Hej!
Var jätte gärna med och tävla på min sida där man kan vinna skit snygga skor från Ji Fashion 4U värde 650 kr !

Hoppas du får en bra dag :)
/ Jessica

2008-04-22 @ 16:53:25
URL: http://www.jessi.se
♥ Kim

Söt liten kille du har! :)

2008-04-22 @ 18:43:03
URL: http://melinasmamma.blogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;