→ Kanske ska bli städerska? :P

♥ 2008-04-24 » 13:45:09 ♥

Nej, vi är inte klara än. Men tog en liten paus för lilleman har precis ätit mellis, gröt & mackor med ost. Sen lite mjölk till, och han kommer säkerligen somna strax :) Har dammsugit i hela lägenheten, förutom sovrummet för det tar jag sist. Sen har Stefan fått sin nya plattskärm, så han har fixat med sin dator, sen ska han ner med allt skräp i källaren och då ska jag torka hela golvet! Tror jag måste dammsuga en gång till ikväll för kommer säkert komma lite damm & så när han springer fram & tillbaka från källaren. Sen ska vi tvätta med, men tar bara 2 maskiner idag, och 2 imorgon innan Sandra kommer. Pust, är redan slut, det ä 50grader på balkongen och gissa om det är varmt här inne. Har ju bruna fönster, så det blir verkligen vaaarmt här inne. Kanske tar lite kort sen när vi är klara & visar hur duktiga vi vart :P

Jaja, skriver mer sen.
xoxo Frida!
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Ulrika Jansson

Ja bilder vill jag se :) jag vaknade kl 6 imorse och kunde inte somna om och började storstäda kylskåpet och resten av hela huset :) men är inte trött än, plus att jag suttit och solat halva dagen :)så skönt ute :)

2008-04-24 @ 15:15:23
URL: http://ulllrica.blogg.se
♥ Ulrika Jansson

Ne men jag tycker det kan vara skönt att gå upp tidigt för att man hinner så mkt på dagen :) hoppas det blir fint hos er sen :) kul att din syster ska komma :)

2008-04-24 @ 15:23:42
URL: http://ulllrica.blogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;