→ Blondinbella, vad är ditt problem?!

♥ 2008-04-30 » 11:59:07 ♥

Alltså, nu har jag fan fått nog. Vad får hon allt ifrån!? Hon tror hon är bättre & snyggare än alla andra för att hon råkar tjäna lite pengar på sin blogg som hon endast skriver i för att reta upp folk. Och, ja nu har hon lyckats reta upp mig. Seriöst, är du helt j*vla störd i huvudet eller?!
Du skrev i din blogg -"Det är en sak som jag tycker är otroligt konstigt med oss svenskar. Varför i hela världen skickar vi in bilder i tidningen när barnen fyller år, någon har blivit född eller ett par gifter sig. Ska vi som läser sucka glatt och säga "Åh vad roligt för dig Emelie, 4 år i Sundbyberg som fyller år idag" Är det meningen att vi ska glädjas för människornas skull? Tycka att den illröda faktiskt ganska fula bebis är välkommen ner till jorden? Nej jag förstår det inte. Behöver man uppmärksamhet så mycket att man måste ha en bild på sig själv i tidningen när man fyller år kan man lika gärna skaffa en blogg!"

Men seriöst, tror du på allvar att man skickar in en bild på sig själv, och skriver -"Jag fyller 18år idag, Grattis till mig själv"?! Det är ju ens nära och kära som skickar in bilderna för att dom vill gratta en, att ett barn kommer till världen är en underbar sak, är det konstigt om man vill dela med sig av sin glädje då eller? Men nej, det är ju viktigare att lägga ut bilder på kläder man köpt, och skriva (läs skryta) om hur mycket dom kostar?! Jo men visst, vi säger så!
Och sen skrev du, "Behöver man uppmärksamhet så mycket att man måste ha en bild på sig själv i tidningen när man fyller år kan man lika gärna skaffa en blogg!" Så det var alltså därför du började skriva i din blogg? För att få uppmärksamhet?! Ja, där lyckades du igen, men mer än hälften av dom som läser din blogg tycker ILLA om dig, ILLA.. Fattar du?! All publicitet är faktiskt INTE bra publicitet som vissa skriver. Kul att bli igenkänd som den fula bortskämmda lilla bratungen?! Haha, häldre sitter jag här och skriver min lilla blogg med ca 100 unika läsare, som tycker BRA om mig. Än att ha över flera tusen som tycker illa om mig!

Blondinbella, du är sorlig!
http://www.blondinbella.se/default.aspx
image224
Fina kommentarer här nere ♥

♥ att älska alex schulman

jag tror hon är lite ironisk i kommentaren angående blogg.

men sen har du rätt. Miss Piggy ser inte så snygg ut. Snarare tvärtom. Hade jag sett henne på krogen hade jag vänt mig om fort som fan. FORT!

/Hiro

2008-04-30 @ 12:03:46
URL: http://www.blogg.aftonbladet.se/1858
♥ FridaSvarar :

Jo kanske det, men endå. Hon irriterar mig nåt så in i helvete. Hon tror ju seriöst att hon är bättre än alla andra, & ja hon är dyng ful. Menar vad är problemet med hennes läppar liksom?!
Nån måtta får det väl endå vara..

2008-04-30 @ 12:17:50
URL: http://froidans.blogg.se
♥ Camilla

Ja det var en lite konstig sagt av henne. Jag är inte precis något fan heller, tycker inte att hennes blogg eller henne själv är intressant. Men orkar inte heller skriva inlägg om henne eftersom att det inte berör mig. Sådant som jag inte gillar skiter jag istället i och låter det vara för sig sj.

2008-04-30 @ 12:40:55
URL: http://camillajarvas.blogg.se
♥ camilla

Jo det är sant. Men jag har bara lite svårt när folk hatar saker och sedan lägger ner så mycket tid på att visa för andra att dem hatar det. Det finns alltid folk som inte hatar och dem blir berörda av det :). Säger absolut innget mot dig nu :) i allmänhet bara. Fattar att du reageerade mot blondinbella.

2008-04-30 @ 13:05:07
URL: http://camillajarvas.blogg.se/
♥ Kattis

Det inlägget du blev så upprörd över och väldigt många andra, är ju skrivna just för att göra folk upprörda. Få folk att störa sig på henne, ELLER tycka att hon är cool som vågar skriva sånt..
Vilket gör att folk kommer fortsätta att gå in på hennes sida, antingen för att hata henne eller för att älska henne. Och hon tjänar pengar på båda sorter och det är nog det som är huvudsaken!
Sen att hon borde knipa igen lite mer kan jag tycka, men det är mest för hennes egen skull. Snart har hon nog en kniv i ryggen eller ett skott i pannan, man måste vara föriktig med vad man uttrycker..

2008-05-01 @ 11:08:41
URL: http://luva.webblogg.se
♥ Kattis

Jag vet också att du inte är den enda som tycker illa om det hon skriver, och jag förstår att du som mamma blir upprörd när du läser såna saker.
Men jag tror faktiskt att dom inläggen bara är skrivna för att provocera också, för att folk SKA rasa mot henne och länka henne så ännu fler klickar sig in och ger henne mer pengar :P

2008-05-01 @ 14:21:10
URL: http://luva.webblogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;