→ Hejsan!

♥ 2010-03-31 » 11:10:49 ♥

Nu var det ett tagsen jag skrev som vanligt. Har inte haft nån blogg lust alls, lite tråkigt!

Lägenheten vi kollade på va inget för oss, så jag tackade nej. Dom skulle byta alla golv, och vi skulle få välja tapeter i alla rum, men det kändes inte rätt bara. Den va större än den vi har nu, men det var bara för det va en extra toa, samt lite större garderober man kunde gå in i. Men köket var mindre än vi har nu, och ni som vart här vet att vi redan har ganska litet kök ;/ Sen var vardagsrummet mindre också.. Vill ju verkligen flytta, men tänker inte ta första som vi får se på "bara för att" liksom. Då väntar jag ist!

Nu har jag sökt på två nya, ser väl sådär ut. Är på 2a plats på ena, och på 3de plats på den andra. Men är samma sak där, nu ska antingen en tacka nej, eller två för att vi ens ska få kolla på den ;/ Men vi håller tummarna!


Sist jag la ut bild tänkte jag ej på att man kunde se adressen, kanske inte så smart om man skulle fått nån av dom lägenheterna. Så tog bort dom nu, vill inte att alla kan läsa vart man kanske ska flytta. Därav anledningen till att jag tagit bort mitt efternamn här från bloggen med..

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Sandra

Svar:Vad är det för poängsystem dem har? Vart är det ni söker lägenhet?Tråkigt att denna lägenhet inte var något att ha.Kram2010-03-31 @ 12:01:00
URL: http://musikoffer.com
♥ Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Haha, joo : ) Lade precis upp ett inlägg om de. Fast jag visste redan att att dom skulle göra en intervju med honom : )

2010-03-31 @ 12:11:28
URL: http://lindablom.se
♥ Felicia

sv; Ja, de är ju ganska dyra och du som har dina söner och lägenhet att lägga pengar på förstår jag att du inte har pengar att lägga på en systemkamera. Jag har ju inget av barn eller lägenhet liksom :) men är supernöjd iallafall. du får önska dig en i present! :D

2010-03-31 @ 12:25:22
URL: http://felicianeveelius.blogg.se/
♥ Linda Olsson

Smart! Jag tänkte inte ens på att adresserna stod med senast. :PSv; Nej, har inte hänt nått, eller jo, vi håller på att renovera och ska flytta nu, så känns som jag inte har tid för bloggen just nu. Men jag kommer tillbaka när vi är färdiga. :)Kram<3

2010-03-31 @ 12:34:45
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
♥ Berth

Vet inte om nån ens tänker på att adressen stod där, inte gjorde jag det i alla fall :)Hoppas du har tur med någon av dessa och det känns bra, är ju rätt viktigt att det känns bra att komma hem och att det känns tryggt, hoppas det är hyffsat nära till dina föräldrar :)Ha en fin påsk :)

2010-03-31 @ 14:27:03
♥ Sandra

Svar:

Oj, vilken skillnad det kan vara på poäng, alltså. =/

Hur får man dem poängen då?Förlåt om jag är så frågvis, men skulle gärna vilja bo i Kumla någon gång. ^^

2010-03-31 @ 17:08:19
URL: http://musikoffer.com


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;