→ Slit & släng!

♥ 2010-01-27 » 11:15:27 ♥

Igår va vi "barnlediga" ett tag ;P Eller ah, min lillasyster kom hit och var med barnen, så jag & S kunde gå och handla själva ;) Är ju inte ofta vi är själva, och går ju 10ggr fortare att handla när man inte har barnen med sig!

Gick till maxi först, där vi plockade på oss lite kläder till William. Han fyller ju snart, & vi har sagt att vi bara ska köpa kläder till han, för det behöver han mer än en massa leksaker han bara kommer ha sönder ;P Haha nejdå, men dom har leksaker så det räcker & blir över! Vart två bodys till Anton med! Men när vi kom hem så fick han se kläderna, och prova dom endå. Så blir att köpa mer sen iaf, måste hitta några fina byxor :)

Sen gick vi ner till ica och handlade resten, så sjukt onödigt egentligen då det är billigare på maxi, men men ;P Köpte lite smågrejer, sen rengöringsmedel + stålull. Försökte nämligen göra rent ugnen här om dagen, men det var helt omöjligt. När vi flyttade in hit så kunde man inte se in i ugnen(!!) och jag har försökt göra rent den ett par gånger, men sen gett upp. Nu har vi endå bott här över ett år, så jag vart irriterad och skulle bannemig ha rent den. Och fyfan vilket slit det var kan jag lova. Fick spraya på nåt medel, sätta på ugnen och låta den stå och bli varm, sen skrubba med stålull. Fick hålla på sådär säkert 1tim innan den vart ren! Pjuh säger jag bara, men nu ser man iaf in i den ;) Haha..

Oj, nu vart det en sjukt onödigt inlägg, roligt att läsa om att nån gjort rent sin ugn? ;) Höres lite senare!

Nya tjocktröjan, älskar den. Den är skitskön!

 

 

Fina kommentarer här nere ♥

♥ malin

nej det gjorde inte ont ;P så iväg & tatuera dig nu haha!Sånna där tröjor är bara sköna när dom är nya & otvättade ;p så fort du tvättar den kommer den bli hård & oskön ;p

2010-01-27 @ 11:36:48
URL: http://mmalinnygren.blogg.se/
♥ Marih

Hur gör du för att få olika färg på texten i dina inlägg?Ha en fin dag!

2010-01-27 @ 12:18:52
URL: http://familiaberglund.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;