→ Förkylning på g?

♥ 2010-01-05 » 10:40:31 ♥

S är dyngförkyld här hemma ;( Hoppas inte vi blir smittade nu, var ju inte så längesen vi var förkylda. Men skulle inte förvåna mig. Förr året vid den här tiden (och februari) var vi ju sjuka ;/ *peppar peppar*

Har tagit lite kan jang då jag kände mig konstig i halsen igår, ska ta lite sen med för det känns nu med. Hoppas det hjälper lite, tog den sist det kändes som jag var påväg att bli sjuk med, och sen vart jag aldrig sjuk.

Nej, nu har jag inget mer viktigt att skriva. Ska fram och handla lite sen iaf, såg btw en matta igår som jag vill ha. Assnygg, så den ska vi noga köpa :)

Ha en bra dag!
Fina kommentarer här nere ♥

♥ L I L I J A

Sv: JO, gaaahhh! Blir galen på sånt! Men vettifan vad jag ska göra.. Förr var det "kul" att hänga ut såna i bloggen för då var det så viktigt att alla körde sin egen grej, men nu känns det som att ALLA härmar & stjäler ifrån varann, så folk hade nog bara tyckt "ja, vadådå?". Hrrmm.TACK för att du sa till iaf! Jättesnällt!

Jag ska hålla ett öga på henne.

2010-01-05 @ 16:20:35
URL: http://lilija.com
♥ { M A M A L I C I O U S . O R G }

Svar: Vårdnadsbidrag heter det, istället för att de ska gå på dagis/dagmamma i början. Tror att man kan ha det tills barnet är 3 år gammal om man vill. Dock är det "bara" 3000 kr, men det är alltid något om man vill vara hemma med dem :)

2010-01-05 @ 19:08:41
URL: http://mamalicious.org
♥ Berth

Håller tummarna för att du inte blir sjuk, men med tanke på vädret ute -18C just nu så kanske förkylning inte är helt oväntat.

2010-01-06 @ 00:26:09


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;