→ Kul när det strular jämt!

♥ 2010-02-03 » 00:09:07 ♥

Har inte kunnat kommentera på vissa bloggar ikväll, och precis nyss så gick det ej att gå tillbaka till översikten på bloggen ;/ Vad är det dom gör nu, blogg.se? Aja..

Sandra var här förut och jag hjälpte henne med hennes hår, hon skulle göra ljusa slingor, och det är ju ej det lättaste att göra på sig själv! Men det gick bra, och vart fint :) Sjukt dock att hon använde en färg, och det såg ut att vara skit lite i den (mot hur det brukar vara), men endå såg man att hon slingat håret. Medans jag använde 2st när jag slingade mitt hår, och det syntes knappt nånting ;S Aja, huvudsaken är att hon vart nöjd :)

Sen nu ikväll har William inte velat sova, han vart ledsen ungf 1tim & 45min innan jag tillslut gav upp och gick in och la mig hos han, då somnade han direkt. Han har gått upp och ner flera gånger, & ropat på mig. Jag har gått in och lagt ner han igen osv osv. Men ja, sen orkade jag inte mer. Han va ju trött, bara det att han ej ville ligga själv verkade det som. Min lilla snutt<3 Det är så konstig för dom senaste dagarna/veckorna har det gått hur bra som hellst att natta han, antingen har han gått in själv och lagt sig och ropat på mig, så jag har fått gått in och sagt godnatt, eller så har jag gått in med han, sagt godnatt och så har han somnat - utan problem!

Men ja, det funkar ju inte alltid, så är det ju!

Har precis druckit en vitamin well's care, den var väldigt god vill jag lova! ↓ Köptes på ica, visste ej att dom hade sånna? ;P Blir nog en var/varannan dag skulle jag tro ;)


Ska lägga mig strax nu, är svin trött! Vi höres imorgon hörrni :) Godnatt!

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Sandra Is The Shit!

Haha jo jag står med en chipspåse i handen :P gör du nu då, vaken? :) <3

2010-02-03 @ 01:04:17
URL: http://ensandran.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;