→ 1dag kvar!

♥ 2010-02-04 » 10:52:10 ♥

Hihi, ja då fyller vi imorgon ;) Lite surt dock att S har beställt en sak till mig och en sak till William, men det har ej kommit än ;/ Så förhoppningsvis kommer det sen, eller imorgon. Annars får vi det ej förns på måndag haha ;P Men men, han får ju lite imorgon endå, så det kommer bli bra! Jag bryr mig inte så mycket om inte jag hinner få nåt, fyller inte ens jämt. Firar ju häldre William liksom :)

Måste handla det sista, tex fika, grejer till tårta osv idag! Så får se när jag pallar mig fram! Ska även träna hemma idag ;) Hoppas bara barnen vill sova middag sen, annars får dom väl va med ;)

Många bloggar jag läser nu har ju fått tränings/äta rätt-nojja, haha och ja det smittar av sig kan jag lova ;P

Igår vart det nyttig mat här hemma, eller ah till frukost vart det fil, havrehjärtan + skivad banan. Åt ingen lunch (barnen gjorde det såklart) sen till kvällsmiddag blev det chumlaxfilé med pastasallad :) As gott!

Idag har jag inte fått i mig nån frukost än, så tror jag skippar det. Sen blir det nog pastasallad med kycklingfilé idag, eller kycklingklubbor, har ej bestämt mig! Kommer inte "gå in" i det så mkt, utan kör i min takt. SysterSandra räknar ju kalorier varje dag osv, men det pallar inte jag med haha ;) Men det blir inge mer pizza, chips, godis osv på vardagarna nu! Har ju typ alltid ätit sånt skräp ;/

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Mamma till Adam & Gravid

Ja verkligen, jag förstår inte vad folk får dom fördommarna ifrån. Bara för att några behöver hjälp behöver inte alla det ju, det finns nog lika många "normalgamla" föräldrar som behöver hjälp som yngre.. Det handlar väl mest om vad man hamnar i för situation :)

2010-02-04 @ 11:32:50
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
♥ Sandra Is The Shit!

lilla gumman frukosten är viktig vet du! :) det måste man äta annars blir man jättehungrig på dagen sen :) Gott det såg ut :) <3

2010-02-04 @ 12:45:35
URL: http://ensandran.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;