→ Slingat!

♥ 2010-04-27 » 09:36:19 ♥

Hejsan!

Slingade håret igår, men vart inte så bra som jag trodde. Så ska köpa en ny idag och göra igen, så hoppas det blir bättre! Bilden är inte så bra, men man ser lite att jag gjort slingor iaf :PVaknade med ont i revbenen på vänstersida, det går upp mot ryggen. Lite olustigt för det är samma sida som jag hittade en "knöl". Alltså det ser ut som ett revben gått av, kvar är bara en lite stump, haha fy vad fult det lät, men men :P Man kan tydligen ha så..

Jag får ofta väldigt ont överallt, slår i mig lite här och var. Så skulle ju kunna vara med att jag sovit konstigt, brukar annars ha ont i nacken när jag vaknar för jag ligger helt skumt när jag sover haha! Får se om det går över under dagen!

Idag vet jag inte vad vi ska göra, skulle ev komma ett par och kolla på vår lägenhet efter kl 16, idag eller imorgon sa dom så får se om dom kommer! Hoppas iaf solen tittar fram när vi går ut och leker, för igår blåste det endel och det va inte skönt!

Jaja, vi hörs lite senare :) :* hej!


Innan jag slingade håret, vidrig utväxt ;P

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Sandra Is The Shit!

:) haha ja du såg ju hur det vart på mig när du hjälpte mig, man såg ju mest i hårbotten, blir ju svårt att få blonda slingor på blondt hår :P <3

2010-04-27 @ 09:40:01
URL: http://ensandran.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;