→ Inget vatten? :O

♥ 2009-03-14 » 11:53:34 ♥

Hmm.. Skulle precis göra nytt kaffe, sen helt plötsligt tog vattnet slut :O Eller ah, jag stängde av kranen och satte på igen då kom det vatten, men det blev så igen :S Fick lite panik..

Men sen kom jag på att det sitter en lapp nere på dörren, att dom ska typ stänga av vattnet eller vad det var, för dom ska göra det grönt för att se så att det ej är nån läcka eller vafan det va..

Skyndade mig att hälla upp vattenkokaren med vatten så att det finns om Anton blir hungrig liksom.. Tycker det verkar konstigt om dom stänger av vattnet nu på en lördag, när folk liksom är hemma från jobbet :S Men men..

Har sån huvudvärk, och det är ju ej så ovanligt. Men man blir så trött!!

William är tjurig, han vill se "Nagge" = Ronny & Ragge, han är helt frälst i den filmen haha, han sitter helt still och bara glor när den är på, men hittar inte den nu. Så satte på en pippi film, då vart han skit arg och skrek nej.. Men nu kollar han lite endå :P
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Anonym

haha ne ja ville inte ha, eller ja ville när ja handla men sen ville ja inte :P haha! ville ju ha bulle men fanns ju bara fittbullar, klart man tappar lusten ;)njaa, lite smått full :P

2009-03-14 @ 12:03:10


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;