→ Bloggfix & skryt!

♥ 2009-06-07 » 11:08:00 ♥

Har två bloggar jag ska fixa, med headers klara osv! Ska ta tag i det strax! Så kul att dom man hjälper blir så nöjda! :)

Måste bara får skryta lite om William, han är så duktigt! Som dom flesta vet så kissar han & bajsar i pottan varje dag, han har fortfarande blöja på dagarna, då han vill ha det själv, annars tar det hus i helvete ;) Men ibland säger han själv att han vill ha kalsonger på sig, då får han det! Som här om dagen, då ville han ha kalsonger på sig, sen skulle han sova middag och då trodde jag att han skulle kissa när han sov, för han brukar göra det, men jag satte aldrig på han blöja för det gör ju inget om han skulle kissa på sig..

Sen när han vaknade var jag redo för att ta av han blöta kallingar, men icke, han hade inte kissat på sig :D Vart så stolt! Han kan liksom "hålla" sig nu när han sover! Han ville ju kissa efter när han vaknat, sen va han så ledsen när han vaknade han han kissade på sig lite, men det va bara nån droppe!

Han är så duktigt min kille, pratar HELA TIDEN, kommer massa nya ord hela tiden, och han har super bra minne! Tex detta - Min lillasyster har lånat våran storasysters skor. Så jämt när hon är här så pekar William på skorna & säger "Sanjas skor", för han vet att det är Sandras eftersom hon haft dom när hon vart här. Och det står en kaffemugg på balkongen som jag vart för lat för att ta bort, och den muggen har Sandra druckit kaffe ur sist hon va här, och glömde kvar den på balkongen. Då så fort vi kommer ut på balkongen säger William "Sanjas" och pekar på muggen :) Så duktigt!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som hellst om mina barn och hur duktiga dom är, men det skulle blir för mycket & för jobbig att läsa tror jag ;)

Nä, nu till bloggfix!

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Amanda

Vilken duktig kille! Här har vi knappt ens börjat med pottträning ju. :O)

2009-06-07 @ 11:14:55
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Josefine

Vad söta ni är!

2009-06-07 @ 11:33:22
URL: http://blaeld.blogg.se/
♥ bloggare

Hej på er

Vad duktig han har blivet KUL FÖR ER MED JU Å ALLRA BÄST FÖR HONOM SJÄLV JU HA DET SÅ GOTT ALLI HOPA KANON FINA BILDER DU HAR SÅ FORTSÄTT MED DET KRAM FRÅN EN BLOGGARE

2009-06-07 @ 13:45:21
♥ Amanda

Han kommer nog snart sluta med den helt tror jag. Nu i sommar kommer det bli lättare att gå utan med ju. Värre vintertid. :o) Vi ska börja på riktigt med potträningen nu i sommar tänkte vi. En pöl på gräsmattan gör ju inget. ^^

2009-06-07 @ 13:49:11
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ froidan

Sv - Bloggare; Tack för dina alltid så snälla kommentarer, värmer verkligen :)

2009-06-07 @ 14:17:34
URL: http://froidans.blogg.se/
♥ Sandra Is The Shit!

Så duktig han är :) kan hälsa på i morgn :) PUSS <33

2009-06-07 @ 22:46:12
URL: http://ensandran.blogg.se/
♥ L

Man blir verkligen förundrad, dom lär sig så snabbt osv. Ascoolt! Man blir stolt också, förstår hur du känner och det är kul att läsa om William och Antons framsteg. Jag gillar inga mamma bloggar förutom din och Tezs antagligen för att jag känner er och barnen, tycker det är rätt tråkigt att läsa andras, kanske blir annorlunda när jag själv har barn, vet inte... :P

2009-06-08 @ 07:12:45
URL: http://thailandssol.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;