→ Woolie boolie

♥ 2009-07-31 » 10:48:27 ♥

Hahaha, vi kollade på Kenny starfighter igår, och den va aas rolig! Men sen har ju jag sjuk humor med, älskar just sånt dom höll på med i filmen, han är ju så osmart den där Kenny & haha så rolig ;)

Sitter & dricker kaffe nu som vanligt, så man blir människa snart hoppas jag! William kollar på rorri racerbil nu, han älskar det och han älskar store chris haha :P

Anton har precis fått ersättning så han ligger här bredvid i vagnen och kollar på mig :)

Får se vad denna dag har att erbjuda, måste iallafall ner till ica för fick höra igår att några idioter eldat upp postensbrevlådor där vi ica, och jag postade ju brev där i förrgår :O Eller ah, hon i förbutiken tog mina brev, som bla skulle till f-kassan eftersom dom hade stängt när jag va där, samt till skatteverket!

Och jag vet ej vart dom lägger på dom breven, om dom lämnar i dom brevlådorna eller nån annanstans. Blir jävligt förbannad om mina brev va några av dom som brann upp! Pappret till skatteverket kan jag ej få nytt, då måste jag ringa dom osv, gaah. Jävla puckon som ska förstöra! Tänk om nån lagt ner as viktiga brev där i liksom!!
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Linda Olsson

Så jävla onödigt att elda lådor! Som du säger, tänk om nån har postat nått jätteviktigt!

2009-07-31 @ 12:15:33
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
♥ Linda Olsson

Sv: Nej då, inget allvarligt iaf. Jag har bara tappat all ork till allt, så jag struntar i bloggen ett tag nu...

Kram

2009-07-31 @ 12:20:19
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
♥ Kattis

Alltså vad man än postar så är det ju viktigt.. för en själv :( även om det är brev till myndigheter, brev till en vän eller svar på någon tävling.. Det är viktigt! Och det är vidrigt att hålla på sådär, förstöra för andra! Vad tjänar man på det liksom?!Har du pratat med dom, om det finns en möjlighet att dina brev vart förstörda? Jag vet att vår "förbutik" (en liten kiosk i samma byggnad som ICA, dom som har hand om posten hos oss) har en egen säck med brev & paket som dom sedan lämnar över direkt till brevbäraren när han kommer för att tömma lådan som står utanför osv :)

2009-08-01 @ 00:17:04
URL: http://paksukainen.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;