→ Gårdagen!

♥ 2009-12-28 » 11:20:47 ♥

Ja, igår träffade jag min kusin Jocke, som jag inte träffat på jättelänge. Tror det nästan är 3årsen, han trodde inte han träffat William ens ;/ Men iaf, han kom hem till mamma och pappa efter att han bestämt med Emelie. Så va jättekul att se han efter sålänge :) Va hos dom ett tag & drack kaffe, käka pepparkakor och pratade lite.

William va sjukt blyg, han brukar aldrig vara sån. Tog jättelång tid innan det släppte & han kunde titta på Joakim och säga hej ;P Sen när vi skulle gå ut och åka pulka så fick inte jag ta på Williams skor & vantar, utan det skulle "oakim" göra minsann ;) Sen drog Jocke han i pulkan hela tiden, vi gick även förbi vår moster Mona och sa hej!

Sen åkte vi lite pulka på kullen utanför oss, det va sjukt kul! HAha ;P Men hade inte dom rätta kläderna på mig, så vart helt blöt och iskall, men men det var kul :) Emelie och ja jagade varandra i den höga snön och skrattade som bara den haha! Vart som ett barn på nytt ;p Anton sov nästan hela tiden när vi va ute, sen när han vaknade gick vi hem för han skulle käka!

William ville inte gå in, och sa att Jocke inte ville gå hem, hehe. Men han skulle iväg och äta, och ja det skulle ju vi med! Han bor ju en bra bit här ifrån tråkigt nog, så blir ej att man träffas så ofta!

Nu kommer lite bilder :)

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Berth

Vad härligt det ser ut med all snö, här är det plusgrader idag så det är sörja, så sabla tråkigt :(Kul att se att kumla bocken inte är uppeldad :)

2009-12-28 @ 18:32:46


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;