→ Tack!

♥ 2009-08-14 » 23:25:49 ♥

Tack för era snälla kommentarer :) Värmer verkligen!

Jag vet att jag ej borde ta åt mig eller bry mig när någon skriver nån anonym "pik" till mig, då jag är en bra mamma! Jag har mina två barn hemma, HELTID, och det tar på krafterna ska ni veta. Men skulle aldrig byta bort dom mot nått!
Utan mina barn vet jag ej vad jag skulla göra, det är ju dom som ger en ork att gå upp på morgonen, eller tex ta sig igenom en jobbig dag. Jag älskar mina barn så otroligt mycket, & gör allt för att dom ska ha det så bra som möjligt!

Båda mina barn är otroligt duktiga, och nej, William träffar inte andra barn, men han är såå himla smart endå. Han pratar i meningar, han förstår när man pratar med han och man kan föra konversationer med han..

Och allt detta har han lärt sig, fast att han ej går på dagis/leker med andra barn. Självklart vet jag att det skulle vara kul för han att träffa andra barn, men det har bara inte blivit så. Men det kommer, Nettan skickar mitt nr på msn ;)

Svarar & godkänner alla kommentarer sen, ska kolla klart på en film med S nu!

Har vart en bra dag annars, och jag vart otroligt glad när jag kom hem förut & såg att S bakat chokladsockerkaka :D <3
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Anonym

du är säkert en jätte bra mamma, men reagerade på att han aldrig verkar leka med andra barn. Vilket man brukar göra i hans ålder. Han är ju ändå snart 3 år.. Jag tror i alla fall det är viktigt att barn får träffa och leka med andra barn.. I alla fall i hans ålder. Om inte för din skull så för hans..Han kan säkert lära sig alfabetet hemma med dig, men det va inte det jag tänkte på.Ha de bra.

2009-08-15 @ 00:17:33
♥ froidan

*Sv; AnonymMen jag vet att barn brukar vara med andra i denna ålder, men om man inte har nån att vara med då?! Det ligger en massa annat bakom till varför jag tex inte går till ÖF heller. Hade du vart i min sitts så hade du förstått. Och vadå "du är säkert en bra mamma", "Han kan säkert lära sig alfabetet hemma med dig, men det va inte det jag tänkte på." ? Så himla dryga kommentarer..

Det jah stör mig på mest är att du är ANONYM. Du kunde inte ens skriva ditt eget namn liksom. Aja*

2009-08-15 @ 09:29:51
♥ angelica

Har läst din blogg några gånger och oxå reagerat på att din stora pojke inte träffar så mycket andra barn, jag tycker personligen att det är jätte viktitgt för barn att träffa andra barn, men det är ju helt upp till var och en som förälder.

Men läser man Anonyms kommentar så framgår det ju ganska klart att denna person inte menade något illa. Kanske uppfattade du det på fel sätt.

Man ska inte haka upp sig för mycket på vad andra människor har för åsikter, man kan nog som förälder avgöra bäst själv om vad som är bäst för ens eget barn. / Angelica

2009-08-15 @ 16:08:15
URL: http://angelicahallin.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;