→ Avundsjuka & världens bästa läsare? :)

♥ 2009-04-29 » 10:45:21 ♥

Att det finns mycket avundsjuka i världen vet ju dom flesta. Men nånstans måste väl gränsen gå? När man börjar skirva elaka kommentarer som - "va ful du är", "du är så jävla dålig", "gå och dö förfan" hur tänker man då? Hur FAN tänker man då? Seriöst, jag skulle aldrig förmå mig att skriva till nån att den personen ska dö, eller att man hoppas att den ska dö..

Är man så himla osäker i sig själv så får man fan skaffa hjälp, för man mår fan inte bättre utav att sitta & trycka ner andra människor. Eller?

Samma sak med alla unga mammor, dom flesta dra alla "oss" över en och samma kant, tror att vi skiter i våra barn och bara super, lever på soc, har barn med flera olika killar osv. Visst så finns det dom så håller på så, det kan jag en neka till för det vet jag. Men långt ifrån alla gör så. Och då finns det sånna, som inte verkar kunna accaptera att alla inte lever så. Att det finns unga föräldrar som faktiskt tar hand om sina barn, har bra & egen ekonomi. Då sitter dom där och letar fel hela tiden ist, och gör personangrepp, eller skriver att ens barn är fula osv. Det är bara sjukt enligt mig!

Jag måste säga att jag är glad för dom läsare jag har, för jag har inte fått en endaste elak kommentar sen jag började blogga här, i dec 07. Inte en enda! Och det tackar jag för! Men om nån tex skulle skriva att jag va en dålig mamma som valde att skaffa barn så tidigt så skulle jag ej ta åt mig, men skriver nån typ "fyfan va ful fu är" osv, ja då skulle jag nog gjort det. Jag har lite dåligt självförtroende, har haft det ganska länge pga av vissa saker. Men en sak vet jag, & det är att jag ej är en dålig mamma!

Fick endel taskiga kommentarer på lunarstorm i början om att jag skulle bli mamma så tidigt, och då när man va mindre och osäkrare så tog jag åt mig. Men inte längre, jag har lärt mig att bara ignorera sånt om nån skulle skriva så, plus att jag får höra varje dag från folk runt om vilken bra mamma jag är! Det hjälper verkligen att bygga upp en själv!

Förstår inte det roliga att sitta & trycka ner en annan människa, sitta och klaga på allt den gör osv. Nej fy, sånna människor är egentligen inte ens värda att skriva om. Men blir så jävla irriterad på att folk håller på så, dom verkar inte fattar att endel faktiskt mår dåligt över att få sånna kommentarer hela tiden. Visst, vissa ignorerar allt bara, men tillslut blir det för mycket!

Så, behövde skriva av mig lite, var ett tag sen det vart ett långt inlägg ;P
Fina kommentarer här nere ♥

♥ cina

Hej frida

Vad är det för en idiot som skriver så?? har dom skrivet här? eller vart så skall jag ställa på den Pesonen ska du veta Får jag bara mailadressen så ska det få veta vad den heter ska du veta Du är ju en kanon mamma åt era barn ju hör av dej till mej mora-cina@hotmail.com

2009-04-29 @ 11:21:18
♥ cina

Hej igen

Å vad jag tänker på dej jag kan blir så förbanad på folk som inte är reko Hör av dej så ska jag hjälpa dej så gott jag kan Ha dt så gott i värmen från mvh cina

2009-04-29 @ 11:38:59
♥ Linn

SV; Det blir du alldeles säkert! :D

2009-04-29 @ 20:50:38
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
♥ Emelie*

vad har hänt ? ngn som har skrivit ngt dumt elr :s

det är bra att du vet att du är en bra mamma :) för det är du!! & du ska FAN inte ta åt dig om ngn skulle säga ngt om ditt utseende !! :) jag har bara grymt snygga systrar! OK !? :D

älskardig massor :) & hela din egna lilla underbara familj :) <3<3

2009-04-29 @ 23:31:57
URL: http://emeliesten0ngers.blogg.se/
♥ jess

jag tycker du är världens bästa mamma! jag blir så glad av att vara hos dig och se hur underbar du är mot william och anton, att se hur lyckliga dom är som har dig som mamma! för det märks hur mycket dom älskar dig frida. du är toppen av alla mammor!

2009-04-30 @ 09:18:18
URL: http://jessicaenvall.blogg.se/
♥ MrsLucy

Så himla bra skrivet!

2009-04-30 @ 17:30:22
URL: http://mrslucy.wordpress.com
♥ Angelica-mamma till Liam <3

jag förstår precis vad du menar :( Den idioten som skrev till mej på min blogg hoppa ju på mej på stan o börja skrika massa saker åt mej när ja kom med liam i vagnen, o sen föjde hon efter oss till station & forstatte :S Så nu är det 2 anmälningar gjorda.. Finns fan folk till allt :/ Var det nån nära till dej som fått dessa kommentarer lr? :(

2009-04-30 @ 23:17:16
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
♥ Louise

Du är guld och gröna skogar darling!

2009-05-03 @ 12:18:58
URL: http://thailandssol.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;