→ Sjukt trött.

♥ 2008-05-18 » 12:16:29 ♥

Gaah, har inte druckit kaffe sen i förrgår, det känns verkligen för jag hade ont i huvudet hela dagen igår, sen är jag sjukt trött hela tiden. Men Stefan har satt på en kanna kaffe så ska ta en kopp när det är klart!

Vart lite besviken på min karl igår, hmf. Jag gick och handlade själv igår för han tjatade om att han ville ha cola. Sen köpte jag chips och dipp med eftersom han sa det. Sen på kvällen ville inte William somna, ja låg med han i sovrummet hur länge som hellst, men han vägrade. Så tog Stefan han en stund och skulle försöka, tror ni inte William somnar på en gång då?! Hehe, det va ju bra, men sen vart Stefan med trött. Och jag hade gjort iordning dippen och allt. Sen sa jag till han, då sa han "ta fram allt så kommer jag upp".. Jo tjena, han somnade också så jag fick sitta & käka chipsen och dippen själv medans jag läste en tidning.. Sen vart jag så irriterad att jag med gick och la mig! Är inte arg på han nu eller så, men då igår vart jag det, han va dum tyckte jag ;D haha.

Så anledningen till att jag ej skrivit är somsagt för att jag har haft ont i huvudet. Låg i soffan nästan heladagen igår, förutom när jag gick och handlade! Ja, det va typ allt skriver mera sen :)
xoxo Frida!

Fina kommentarer här nere ♥

♥ Ladysoul.se

Kaffe som är sååå äckligt :P

2008-05-18 @ 16:53:59
URL: http://ladysoul.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;