→ Lösa hundar, inget jag gillar!!

♥ 2008-05-05 » 11:20:02 ♥

Hej.
Orkade inte skriva nåt mer i bloggen igår efter att Emelie & Malin åkt hem. Kändes lite deppigt & tomt här så hade ingen lust att skriva!
Efter att jag lämnat dom vid tåget så gick jag & William och handlade, sen gick vid till lekparken precis bakom oss. Vi hann vara där i 15min ungf sen gick vi hem. Och anledningen till det va att det bor några i ett hus precis vid lekparken, och dom har en stor hund, en pudel. Som dom släppte LÖS ute på gården.. Jag är som dom flesta vet hundrädd pga av att jag blev jagad när jag va liten. Men iaf, alla säger jämt att deras hundar är såå snälla och att hundarna aldrig har bitit eller kommer bita nån. Men jag har läst & hört flera gånger hur en jätte snäll familjehund har huggit husse/matte eller barnen i familjen. Och när det går runt en stor lös hunde ute när William springer omkring & skrattar och leker så kan man ju aldrig veta om hunde får för sig att springa efter, tex om den tror att William leker med den.. Det va ju så det vart för mig, jag vart ute på våran gård och lekte, sen kommer en med en stor hund, kopplet lossnar & hunden springer efter mig, och jag va liten & rädd så jag började springa ännu mera och då springer ju såklart hunden efter. Min moster fick tillslut tag på hunden (den va inte hennes) men då var jag redan så livrädd eftersom den hade hoppat upp på mig och när den stod på alla fyra var den nästan lika stor som mig, så ni kan ju tänka er hur stor & tung den vart när den hoppade upp på bakbenen på mig.. Efter det har jag typ alltid vart rädd för hundar, jag va kanske 7-8år när det hände så det sitter kvar.
Plus att ägararna till pudeln inte var ute, dom gick in och lät hunden vara kvar ute OKOPPLAD!!
Så jag vill inte chansa, så satte William i vagnen och gick hem..

Det konstiga är att hundar är mitt favortidjur, men jag har ju träffat snälla hundar. Tex min kompis Louises alla hundar, dom är STORA, men hur snälla som helst, dom lyssnar när man säger att dom ska gå iväg & lägga sig eller sitta & så. Vissa ska inte ha hundar, men Louise och hennes familj är hur bra som hellst med hundarna, och det märks eftersom dom är så snälla!

Oj, hehe nu vart det ett helt inlägg om hundar, men iaf :)
Lilleman håller på och somna, och när han gjort det ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det att gå ut & leka, vill ju gå till våran baksida, men tänk om dom släpper ut hunden själv idag igen?! :S

Jaja, ha det bra så länge :)
xoxo Frida!

tågstationen 
  

Lilleman i pappas tröja ;D <3
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Ulrika Jansson

Det är verkligen inte kul när folk inte kan hålla reda på sina hundar. :(

2008-05-05 @ 11:36:32
URL: http://ulllrica.blogg.se/
♥ Emma

Tjena! Tack för kommentaren! Ja det är irriterande att man inte kan förhandsgranska stilmallen! Som du säger man vill ju se hur det blir och inte spara mellan varje gång...Jag tror inte man måste skriva in en sån där kod när man kommenterar, när man är inloggad på blogg.se! Har för mig att jag läst det på info.blogg.seJag gillar inte heller okopplade hundar förresten... I alla fall inte när ägarna inte har kontroll över dem. En del fattar inte att vissa kanske är rädda för hundar t.ex.

2008-05-05 @ 11:41:40
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
♥ Kattis

För det mesta är ju hundar så snälla som ägarna säger, men hur snäll en hund är så får man inte ha dom lösa på det sättet!

Är själv hundägare och jag har världens kanske snällaste hund, men jag skulle ALDRIG ha henne lös bland folk på det viset! På allmäna platser får man av respekt se till att hunden är kopplad, så är det bara!Vet man dessutom med sig att hunden kanske inte alltid lyssnar måste man vara extra noga! Min hund har till exempel problem att lyssna på mig om hon får en pinne i munnen, så jag undviker det. Bollar och andra leksaker går bra, men inte pinnar.. Förstår inte varför men det är helt oviktigt, man ska se till att ha kontroll över sin hund och vet man med sig att man inte alltid har det får man undvika som situationerna!!!Blev en väldigt lång kommentar, haha

Men meningen med den är iaf att säga att jag håller med om att hundar inte ska vara lösa på allmänna platser, och det säger jag som är hundvan, hundälskare och hundägare!

2008-05-05 @ 20:26:05
URL: http://luva.webblogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;