→ Its sunny in Arboga :P

♥ 2008-05-09 » 11:24:41 ♥

Termometern på balkongen har gått i botten, alltså över 50grader!! Och vad är klockan liksom, man kan ju bara undra hur varmt det kommer bli sen. Fast det är skönt endå, då när William vilar middag så hinner man ju sola lite ;D Fast igår när jag skulle sätta min en stund på balkongen brände jag rumpan & ryggen för att stolen va så varm, och då hade jag endå shorts och linne :O Haha, ja så det kan gå!

Vart inge pizza för oss igår, vi spelade spel åt chips & bara mös :) Spelan va den försvunna diamanten, haha jag förlorade :P Sen spelade vi 2 omgångar av yatzy och jag losade då med, gissar på att eftersom det va Stefans födelsedag så hade han väl turen på sin sida ;P Vi åt potatissallad, stekt kött och grönsaker till :) Sen en varsin cider, eller jag drack två 4.5 och Stefan några mera! Men vi gick och la oss ganska tidigt endå, runt 24 tror jag. Så det va skönt, nu är man utvilad :)
Stefan ville ju ej han nån present sa han, det dög att bara vara hemma med oss och ta det lungt. Men sen lite senare igår klämmer han ur sig att han vill ha nya solglasögon, hehe så ja det ska jag köpa åt han om jag hittar några fina! Men han kommer antagligen vara med då, eller iaf säga hur han vill att dom ska se ut, han är mer kräsen en mig när det gäller solbrillor och sånt, men ja man vill ju inte se dum ut så förstår han lite endå :)

Har fortfarande inte fått hem bodysarna vi beställde till William :O Vi tog postförskott och då står det att dom skickar det inom 3arbetsdagar, men den kan ta högst 1vecka innan paketet kommer. Men hallå, det har gått över 1vecka nu, blir galen snart om det ej kommer!!

Jaja, ska gå ut en sväng lite senare, William leker och jag ska gå och fylla på kaffe koppen :)
Ha en bra dag!
xoxo Frida!Yey :)
 
Stefan vann somsagt :P

William var med i pappas"lag" :P
 
Maten dock inte lagt på
grönsaker än :P

Dom här drack vi, man skruvar av kapsylen :P
Kan informera er alla som säkert kommer undra eller fråga :
NEJ, vi vart inte fulla. Jag kände inte nåt alls, vi tog bara nån cider till maten och då låg William och sov för kvällen.
Hade jag känt av nåt så skulle jag inte druckigt mer, utan hoppat i säng dirket, men jag drack inte för att varken känna nåt eller för att bli full, utan för att det va gott! Så nej, vi hade inga planer på att bli fulla, utan att ta några till maten & mysa lite :)
Fina kommentarer här nere ♥1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;