→ Förbannade skit!!

♥ 2008-05-19 » 13:07:26 ♥

Fan fan fan, blir galen. Höll på att börja böla när jag pratade med f-cpkassan. Sen vart jag förbannad för dom typ fick det att låta som att allt va mitt fel :O Dom säger att jag tagit ut för många dagar, och hur fan lyckas man med det?! Jag har fått alla Stefans dagar utom dom 60 som han inte får ge bort, men dom säger att jag tagit av dom så han bara har 16dagar kvar.. Då är det f-kassan som gjort fel, för det är dom som tagit emot mina papper varje månad, dom ser väl om jag inte har några dagar kvar, eller hur. Jag såg klart & tydligt när jag var där i april att det stod att jag hade 60dagar kvar, hur kan dom ha försvunnit när jag bara tar ut pengar en månad i taget?!

Stefan ringde upp dom eftersom han med vart fundersam, och då sa dom att eftersom vi fyllde i faderskaps pappret försent så har jag fått av hans dagar, för det blir så atomatiskt.. Men hallå, vadå försent, William va några månader när vi fyllde i papprerna, vi hade inte tid att fylla i dom tidigare eftersom vi var sjuka, sen massa annat. Men dom kunde inte sagt det då, från början eller när jag pratade med dom förut?! Nej då va hon as tjurig, men när Stefan ringde förklarade dom på en gång varför det va så.. Men fattar fortfarande inte vart dom 30dagarna som skulle vart kvar tog vägen? Såg ju ffs att det stod 60dagar kvar när jag va där i april..

Blä, nu ska vi ut och hämta paket. Hejdå!

cpcpcp
Fina kommentarer här nere ♥

♥ Ulrika Jansson

Fy fan dem är ju sjuka :( Hoppas det löser sig. Kram

2008-05-19 @ 13:32:56
URL: http://ulllrica.blogg.se/
♥ Robin

Tyvärr är det så att myndigheter, på grund av verkligt fuskande, blir mer ''svårflörtade'' och, ja, lite drar alla över en kam. Tyvärr drabbar det dom som verkligen håller koll och gör allt rätt.

2008-08-09 @ 21:49:11
URL: http://rsvedling.blogg.se/


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;