→ Systeryster Sandra :)

♥ 2008-04-26 » 10:17:29 ♥

Hejsan alla :)
Kunde inte skriva i bloggen igår för det gick ej att logga in, hmm :/ Vet ej varför. Men iallafall, Stefan & jag & William va ute & handlade lite kläder igår innan Sandra kom! Och jag hittade ett par nya jeans, en jeanskjol mm. Sen kom Sandra 15.20 ungf, så jag stod & väntade på henne på stationen. Sen gick vi lite på stan, och då ville hon med handla kläder, och såklart hittade jag 2tröjor till som jag ville ha :P Haha, men nu är jag nöjd iaf, bara 1-2par nya skor sen :)
När vi kom tillbaka hem så vart William jätte blyg och log helatiden mot Sandra :) Sen åt vi räkröra, svin gott vare :) William blev helt uppe i varv och skulle busa & klättra helatiden :P Sen somnade han en stund i vagnen, så vi kollade lite film, (knocked up) sen vaknade William och skulle busa igen :P
Stefan somnade vid halv tio haha, och Sandra vart trött & seg så vi fixade hennes säng, sen gick jag in med William i sovrummet för han vägrade somna. Låg med han en stund i våran säng, men det gick inte att få han & somna, så jag la han i sin säng & då somnade han nästan dirket :P Sen somnade jag med :)

När jag vaknade i morse hade Sandra städat ur skåpet där vi slänger sopor, haha hon hade inte behövt men det va snällt, så tack :) Har druckigt lite kaffe & så, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Hade tänkt att dra till Stadsparken i Arboga, men det ligger tydligen as långt bort :/ Hmm. Hoppas det blir massa sol iaf så vi kan sola :)

Jaja, det va väl allt för tillfället, skriver mera sen :)
Ha det bra så länge !
xoxo Frida !

 
 
Fina kommentarer här nere ♥

♥ malin

hihi mys! :D längtar tills på onsdag

2008-04-26 @ 12:50:06
URL: http://mmalinnygren.blogg.se


1. Vill inte ha kommentarer från er som vill att man ska bli
medlem på massa gratissidor så ni får poäng/pengar!
(det är ingen idé att ni skickar sånna för dom raderas direkt)

2. Vill du ställa en privat/personlig fråga? Mejla mig då!
- FridaStenanger{at}hotmail{dot}se - adda INTE på msn utan att fråga!

OBS!! Spam godkänns ej!

Kontakt uppgifter här:

Namn:

Stalker?

E-mail adress: (syns bara för mig)


Blogg/Hemsida:


Lätta ditt ♥ ;